Annonce
Horsens

Sunset Boulevard har lukket restauranten - åbner snart en ny

Der er mange håndværkere i gang i restaurantlokalerne på Lilli Gyldenkildes Torv. Ud over Sunset Boulevard er Lagkagehuset og Kentucky Fried Chicken på vej, mens der er plads til en mere. Foto: Nicolai Skovgård
Burger- og sandwichkæden Sunset Boulevard har åbningsdagen på plads for sin nye restaurant på Lilli Gyldenkildes Torv i Horsens. I mellemtiden er den anden i byen blevet lukket.
Annonce

Horsens: Er man på udkig efter en burger eller en sandwich fra Sunset Boulevard, må man i disse uger gå forgæves, hvis jagten vel at mærke er sat ind i Horsens. Her har fast food-kæden nemlig lukket restauranten på Grønlandsvej over for Bilka.

Men der går ikke længe, inden kæden vender tilbage, for der er i højere grad tale om en flytning end en lukning. Torsdag 11. juni slår Sunset Boulevard dørene op for en spritny restaurant på Lilli Gyldenkildes Torv.

- Vi glæder os utrolig meget til at åbne og forkæle vores gæster med et frisklavet måltid. Det er en ret usædvanlig tid lige nu på grund af corona, men vi håber, at gæsterne i Horsens alligevel vil tage godt imod os, når vi åbner 11. juni, siger franchisetager Jan Ladegaard i en pressemeddelelse.

Sunset Boulevard findes ikke i Horsens i disse uger, da den tidligere restaurant er lukket, og den nye endnu ikke er åbnet. Foto: Nicolai Skovgård
Annonce

Nu med drive-in

De nye omgivelser betyder ikke kun, at indretningen får en opgradering fra den gamle lokation. På Lilli Gyldenkildes Torv bliver der nemlig plads til drive-in, så maden kan tages med på farten eller hjem foran fjernsynet.

- Det er glædeligt, at vi nu kan tilbyde vores gæster, at de kan tage Sunset Boulevard med på farten, og især her i starten forventer vi, at mange af vores serveringer kommer til at være i drive-in. Men inde i restauranten håber vi selvfølgelig også, at gæsterne kan mærke, at vi har tænkt meget over, hvordan der skabes en god og hyggelig atmosfære omkring måltidet, siger Jan Ladegaard blandt andet med henvisning til de danske designermøbler, der skal danne ramme om de spisende gæster.

Annonce

Større rokade

Sunset Boulevard er ikke den eneste, der siger farvel til Grønlandsvej. Også Elgiganten flytter derfra og til Lilli Gyldenkildes Torv, mens det samme sker for Netto, der dog ikke officielt har meldt ud, at der er tale om en decideret flytning.

Derudover rykker Sport 24 Outlet og Aldi fra Høegh Guldbergs Gade til Lilli Gyldenkildes Torv, mens Sunset Boulevard får selskab af Lagkagehuset og Kentucky Fried Chicken (KFC) i de dertil indrettede restaurant-lokaler, der i øvrigt alle er med drive-in-mulighed.

Der mangler endnu at blive løftet sløret for en fjerde restaurant, mens der også mangler to lejere til butikslokalerne.

Sunset Boulevards åbning 11. juni sker klokken ni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

Se alle målene: Rekordmål af Kjær og kanonkugle af Therkildsen knækkede Hobro

Horsens

Efterlyst 22-årig fundet i god behold

Danmark

Kæmpe-slagteri klar til at boykotte Kurt Beier ved dom

Annonce