Annonce
Erhverv

Succesfuldt teknologi-firma udvider: Vi forventer os meget af elbil-markedet

Peder Lomborg har store forventinger til udviklingen på elbil-markedet, som, vurderer han, vil påvirke DSE Test Solutions vækst positiv. Arkivfoto: Morten Pape
DSE Test Solutions udvider sine faciliteter på Sverigesvej i Horsens med knap 500 kvadratmeter værksted og lager.
Annonce

Horsens: På Sverigesvej 19 i Horsens har man måttet sande, at stigende vækstkurver rimer på pladsmangel.

Her ligger DSE Test Solutions, der på baggrund af flere gode regnskabsår er godt i gang med en udvidelse på knap 500 kvadratmeter. Denne blev markeret fredag formiddag, da ledelse og medarbejdere stimlede sammen for at fejre rejsegilde.

- 2019 var et rigtig fint år for os, og vi forventer yderligere vækst i 2020. Især elbil-markedet forventer vi, skal give os betydelig vækst de kommende år, siger Peder Lomborg, administrerende direktør.

DSE Test Solutions beskæftiger sig med en vifte af forskellige nicher, herunder funktionsafprøvning af teknologi i bred forstand, mikrobølgeteknologiske løsninger inden for kraftværk-branchen samt udvikling og produktion af udstyr, der kan måle lakkvalitet på kobbertråd.

Førstnævnte er den direkte årsag til udvidelsen.

- Halvdelen af udvidelsen udgør nye værkstedsfaciliteter, mens den anden halvdel udgør lager. De ansatte får bedre arbejdsforhold, og for kunderne giver det os bedre plads til at lave test, siger Peder Lomborg.

Udvidelsen forventes at stå færdig til april, og allerede i marts planlægger ledelsen at gå i gang med en ombygning af den eksisterende bygning, så pladsen udnyttes bedst muligt.

DSE Test Solutions beskæftiger lige nu 33 ansatte og er i øjeblikket på udkig efter to nye medarbejdere.

Firmaet kom ud af sit seneste afsluttede regnskabsår med en bruttofortjeneste på 19,2 millioner kroner og et overskud på 3,9 millioner kroner før skat.

DSE Test Solutions A/S

Selskab stiftet i 2009, da Horsens-virksomheden DSE (Dansk System Elektronik) blev splittet op i to firmaer, DSE Test Solutions og DSE Air Solutions.

Har adresse på Sverigesvej 19 i Horsens.

Beskæftiger sig med funktionsafprøvning af teknologi i bred forstand, mikrobølgeteknologiske løsninger inden for kraftværk-branchen samt udvikling og produktion af udstyr, der kan måle lakkvalitet på kobbertråd.

Har 33 ansatte.

Fredag markerede personalet hos DSE Test Solution rejsegilde i firmaets tilbygning. Foto: DSE Test Solution
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce