Annonce
Hedensted

Succes i Udkantsdanmark: Benzinselskab åbner station nummer 150

Selvom regeringen vil have udfaset biler, der kører på fossile brændstoffer, fortsætter Go'on og selskabets administrerende direktør Mick Kjær med at udvide antallet af tankstationer, og selskabet tjener gode penge på det. Arkivfoto
Det 10 år gamle benzinselskab Go'on, der er ejet af Hanssen i Daugård, åbner fredag station nummer 150 og tjener gode penge.

Daugård: På 10 år er Go'on Gruppen A/S gået fra nul til 150 selvbetjente tankstationer.

Jubilæet markeres fredag, hvor brændstofselskabet åbner station nummer 150 i Viborg, hvilket er kulminationen på en 10-årig rejse, ikke mange havde forudset, ifølge Mick Kjær, Go'ons administrerende direktør.

- Da vi startede i 2009, fik vi mange kommentarer om, at det marked var fuldstændig dækket ind, og der var ikke plads til sådan en ny lille dansk spiller. Men vi havde en strategi om at åbne stationer i de områder, hvor alle de andre var flygtet fra, nemlig yderområderne i Danmark. Det, som nogle betegner som Udkantsdanmark. Og nu efter 10 år ser det ud til, at vi er lykkedes med strategien om, at vi vil holde de lokale kørende, siger direktøren i en pressemeddelelse om jubilæet.

Annonce

Da vi startede i 2009, fik vi mange kommentarer om, at det marked var fuldstændig dækket ind, og der var ikke plads til sådan en ny lille dansk spiller.

Mick Kjær, administrerende direktør, Go'on

Overskud på 10 mio. kr.

Go’on er ejet af virksomheden Hanssen med hovedsæde i Daugård, hvor Søren Hanssen har overtaget ansvaret efter sin far, den kendte Vejle-købmand John Hanssen, der døde i 2011. Han havde overladt posten som bestyrelsesformand til sin søn to år før sin død.

Go'on har i dag en markedsandel i Danmark på fire procent af brændstofsalget til personbiler, og etableringen af brændstofselskabet har vist sig at være en god investering for Hanssen.

Selskabet har vendt et seks millioner kroner stort underskud i 2014 til overskud de efterfølgende år, og de seneste to år har Go'on skabt overskud på godt 10 millioner kroner. I samme periode er selskabets egenkapital steget fra 6,5 til 35,7 millioner kroner.

Sammen med borgere

I Vejle-området opererer Go'on ved Solkildecentret over for Bilka, i Daugård, Givskud og Løsning, og en del af kædens 150 tankstationer er etableret i samarbejde med lokale borgere eller virksomheder.

- Vi har valgt at være synlige og støtte de lokalsamfund, hvor vi har tanke. Det er forenings- og forretningslivet, som er med til at holde liv i landsbyerne, og når vi kan være med til at åbne et anlæg sammen med en flok borgere, der starter en lukket købmand, har det stor betydning for dem, der bor i lokalområdet, forklarer Mick Kjær.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Hun blev mishandlet og indespærret: - Jeg ville stikke af, men jeg kunne ikke

Annonce