Annonce
Brædstrup

Succes i Folkeparken: Bakkelandets Byfest overgik alle forventninger

X Factor-stjernen Sigmund fyldte teltet med god popmusik og fællessang, da han lukkede børnefestivalen af lørdag eftermiddag. Privatfoto: Linda Mikkelsen
Den første udgave af Bakkelandets Byfest blev en større succes, end arrangørerne turde håbe på. Cirka 1200 købte musikbillet, mens 300 overværede børnefestivalen.
Annonce

Brædstrup: Den første udgave af Bakkelandets Byfest i Brædstrup, som løb over dagene 24. til 26. maj, kom flyvende fra start. Således indløste cirka 1200 personer billet til folkefesten i Folkeparken, mens børnefestivalen lørdag formiddag blev overværet af 300 børn og forældre.

Det er derfor nogle tilfredse arrangører, der dagen derpå kunne melde, at Bakkelandets Byfest langt overgik deres forventninger.

- Det har været en fuldstændig overvældende succes. Det var vildere, end vi kunne forestillet os. Sikke en opbakning, og det hele klappede bare, så det har været vildt fantastisk, siger Jonna W. Due Andersen, som var værtinde for børnefestivalen.

Børnefestivalen havde et varieret program med både musik, underholdning, politibesøg og dans, og det trak folk fra både Brædstrup og de omkringliggende oplandsbyer. Samtidig hjalp det også på interessen, at X Factor-stjernen Sigmund kom på besøg.

- Sigmund viste sig at være det scoop, som vi havde håbet. Der kom folk selv fra Horsens for at se ham, og efter showet var der mange, som gik op for at købe en musikbillet til aftenprogrammet, siger Jonna W. Due Andersen.

Sigmund viste sig at være det scoop, som vi havde håbet. Der kom folk selv fra Horsens for at se ham, og efter showet var der mange, som gik op for at købe en musikbillet til aftenprogrammet.

Jonna W. Due Andersen, medarrangør Bakkelandets Byfest

Annonce

Ambitiøst program

Hun håber, børnefestivalen kan blive en del af Bakkelandets Byfest også til næste år, men indtil videre skal arrangørerne lige sunde sig, inden de vil love en ny byfest igen.

- Vi har oplevet en større opbakning, end vi havde regnet med, og folk har virkelige været positive hele vejen igennem. Jeg vil sige tusind tak til de mange frivillige, som har hjulpet os meget, og uden dem ville det ikke være lykkedes.Vi skal lige komme os, inden vi står klar til at lave en ny byfest, siger arrangør Helle Pørtner Voldby.

Endnu er regnskabet ikke gjort op, men den store interesse gør, at alt tegner til, at økonomien i byfesten hænger sammen.

Byfesten begyndte allerede fredag, da Brædstrup Handel & Erhverv var vært for Open by Night og musik i byhaven. Her var der også musikkonkurrence, som blev vundet af Insign fra Horsens, som derfor også fik lov til at stå på den store scene om lørdagen.

Søndag sluttede byfesten med bankospil i teltet. Det var også velbesøgt, hvor der kom 125 til gratis rundstykker, mens 115 spillede med i bankospillet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ikast-Brande

Personbil brød i brand

Horsens

Er mundbind falsk sikkerhed?

Horsens

Så er det nu, det gælder

Annonce