Annonce
Brædstrup

Succes for nyt initiativ for enlige mænd over 65

- Glædeligt var det, at så mange havde taget imod tilbuddet. Der var god stemning fra starten, siger Peter Als-Jensen fra Ældresagen. Foto: Peter Hald
Godt fremmøde ved det første møde for "Enlige Mænd 65+" i Brædstrup.
Annonce

Brædstrup: Ikke mindre end 27 herrer mødte op med sindig nysgerrighed og godt humør til det første møde for "Enlige Mænd 65+" i Tinghuset på Østergade i Brædstrup onsdag 11. december.

Det fortæller Peter Als-Jensen fra Ældresagen i Brædstrup, der har været med til at igangsætte det nye initiativ sammen med Horsens Kommune og Horsens Provsti.

- Glædeligt var det, at så mange havde taget imod tilbuddet. Der var god stemning fra starten. Ved dette første møde bød Ældresagen på smørrebrød med tilbehør samt kaffe og kager. Der er allerede nu stor tilslutning til næste møde, der holdes 8. januar samme sted. Dog skal mødedeltagerene fremover selv betale for smørrebrød, en øl eller en vand, samt kaffe og småkager. Det har vi i første omgang takseret til 45 kroner pr. deltager, fortæller Peter Als-Jensen.

- Vores opfattelse efter første møde er, at initiativet er blevet rigtig godt modtaget. Hurtigt gik snakken på kryds og tværs, og vi ser med fortrøstning frem til de efterfølgende, tilføjer han.

Fremover vil der blive holdt et 10-15 minutter langt foredrag om et emne, som deltagerne har valgt på det forgående møde. Endvidere vil de deltagere, der har lyst, én efter én, få mulighed for at fortælle lidt om deres liv og deres oplevelser. Det er dog frivilligt.

- Ud over sammenkomster vil vi også forsøge at arrangere oplevelser uden for huset i form af virksomhedsbesøg, gåture, sportskampe, biografture med mere, oplyser Peter Als-Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce