Annonce
Skanderborg Håndbold

Subtopkamp i Skjern: Skanderborg skal fortsætte det gode spil på svær udebane

Nick Rasmussen var lørdag ikke helt tilfreds med samtlige af dommernes kendelser. Skanderborg fik både Matthias Smed og Kristian Bonefeld smidt ud - sidstnævnte efter tre udvisninger. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Skanderborg tabte senest ude mod BSH. Tirsdag venter endnu en svær udekamp mod et af rækkens formodede tophold.
Annonce

HÅNDBOLD: Hvis man ser på Skjern Håndbold og Skanderborg Håndbolds nuværende form, er det to af de bedste hold i hele herrehåndboldligaen. Skanderborg har vundet tre af de seneste fem kampe efter lørdagens nederlag mod BSH, mens Skjern i seneste spillerunde vandt over Sønderjyske efter en fremragende 2. halvleg og har nu vundet fire af de seneste fem kampe.

Begge hold har efter en svingende start på sæsonen ramt et acceptabelt niveau. Skjern vandt blot to af de første seks opgør og røg noget overraskende ud af EHF Cuppen efter straffekast mod det upåagtede østrigske Alpla HC Hard, mens Skanderborg efter tre nedsmeltninger har ramt en rigtig god periode i de seneste fire kampe, hvor nederlaget til BSH kom i uheldige omstændigheder med to skader og to udvisninger.

Og så er der for Skanderborg den positive historie i, at holdet i de seneste tre kampe mod Skjern har vundet. Senest i februar måned, hvor daværende målmand Bertram Obling reddede en afslutning fra Skjerns René Rasmussen med få sekunder igen og sikrede en sejr på et mål.

Kampen starter klokken 20 i Skjern Bank Arena.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Tilde blev trukket efter scooter og døde af kvæstelserne: - Hun var lyspunktet i min svigerfars liv

Annonce