Annonce
AC Horsens

Styrker offensiven: AC Horsens køber topscorer i 1. division

Lirim Qamili var topscorer for Hvidovre i sidste sæson med 10 mål. Foto: Scanpix
AC Horsens har skrevet en fireårig kontrakt med 22-årige Lirim Qamili fra Hvidovre. Han var klubbens topscorer med 10 mål i sidste sæson.
Annonce

Horsens:  AC Horsens har de seneste år haft stor succes med at hente spillere fra 1. division. Tidligere har Vendsyssel været storleverandør af spillere, men nu har Hvidovre overtaget den rolle.

AC Horsens har tidligere hentet Malte Kiilerich og Louka Prip i 1. divisionsklubben, og nu bliver de to suppleret af Lirim Qamili.

Den 22-årige kantspiller blev i sidste sæson topscorer for Hvidovre med 10 scoringer, og dertil kommer en række målgivende afleveringer.

Lirim Qamili havde et år tilbage af sin kontrakt med Hvidovre, så AC Horsens har købt offensivspilleren og har udstyret ham med en fire-årig kontrakt.

Lirim Qamili skiftede fra Frems U19-hold til Hvidovre IF i sommeren 2016 og har siden udviklet sig til at være en profil på Per Frandsens mandskab.

Annonce

Et kvantespring

Jonas Dal ser frem til at arbejde med Lirim Qamili, der har albanske rødder, men er født og opvokset i Danmark.

- Jeg har været cheftræner for FC Fredericia i to år, og jeg har set, hvordan Lirim Qamili har lagt enormt meget på sit spil fra forrige sæson til den, vi lige er gået ud af i den næstbedste række. Han har taget et kvantespring. Han har allerede en god pakke, men han har også rigtig gode forudsætninger for at udvikle sig endnu mere, og vi tror på, at han kan gøre det her hos os, siger Jonas Dal i en pressemeddelelse.

Lirim Qamili  glæder sig til at tage hul på næste kapitel i karrieren.

- AC Horsens er en veletableret klub i superligaenn, og de har gang i et spændende projekt, så jeg tøvede ikke, da jeg fik muligheden for at skifte, siger Lirim Qamili.

- Mine ambitioner er ret høje, og klubben viser også, at den tror på mig ved at tilbyde mig en fireårig kontrakt, siger den nybagte AC-spiller.

AC Horsens' trup sæsonen 2020/2021

Følgende spillere er på kontrakt i AC Horsens til den kommende sæson:

Målmænd: Matej Delac, Michael Lansing.

Forsvar: Michael Lumb, Malte Kiilerich, Alexander Ludwig, Peter Nymann, Magnus Jensen, Jacob Buus, Thor Lange, Mathias Madsen, James Gomez.

Midtbane: Louka Prip, Bjarke Jacobsen, Hallur Hansson, Jonas Thorsen, Peter Therkildsen, Jonas Gemmer. Lirim Qamili

Angreb: Nicolai Brock-Madsen, Jannik Pohl, Rune Frantsen, Casper Tengstedt.

Udlejet: Mikkel Qvist

Tilgang: Jacob Buus (Fredericia), Thor Lange (Fremad Amager), Casper Tengsted (Lejet i FCM), LIrim Qamili (Hvidovre)

Afgang: Oliver Drost, Matthias Præst, Erhan Masovic, Ayo Okosun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce