Annonce
Erhverv

Styrelse korrigerer: 300 rykker ind i Guldberghus og ingen nye arbejdspladser

300 medarbejdere hos Skattestyrelsen rykker til Guldberghus senere i 2020. Foto: Thomas Baden Sørensen
Der skal ikke hentes arbejdspladser til Horsens, når Skattestyrelsen rykker til Guldberghus senere på året, som første melding i Folkebladet lød lørdag.

Horsens: Der bliver ikke hentet arbejdspladser til Horsens, når Skattestyrelsen senere på året flytter til Guldberghus, som meldingen ellers lød i lørdagens udgave af Folkebladet.

Avisen har været i kontakt med kommunikationsafdelingen hos Administrations- og Servicestyrelsen, og her lyder meldingen, at de af Skattestyrelsens arbejdspladser, der får til huse i Guldberghus, alle sammen har adresse i Horsens i dag.

Samtidig nedjusterer styrelsen antallet af medarbejdere, der skal flyttes, i forhold til det antal, der blev oplyst i lørdagens udgave af Folkebladet.

Det er således ikke 400, som første melding lød, men 300 medarbejdere, der rykkes til Guldberghus. Det sker i to etaper.

Skattestyrelsen får nøglerne til Guldberghus 1. juni, og herefter venter et par måneders indretningsarbejde, hvor rammerne i Guldberghus skal gøres klar til rykindet af Skattestyrelsens medarbejdere.

De første cirka 80 ansatte forventes at rykke ind i ejendommen efter sommerferien, mens de resterende godt 200 mand flytter ind i slutningen af året.

Folkebladet har desuden spurgt Administrations- og Servicestyrelsen, hvorfor de 300 arbejdspladser flyttes til Guldberghus, og hvilke arbejdsfunktioner de 300 medarbejdere skal løfte, men styrelsen er ikke vendt tilbage med svar inden deadline.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

To anholdt ved McDonald's og Jem & Fix: Politiet havde fået tip om udlejningsbil

Danmark

Liveblog: Tre gange flere end normalt meldte sig ledig fredag

Annonce