Annoncørbetalt indhold

Stress kan skade dit hår

Dette er sponsoreret indhold

Stress kan påvirke på mange måder, og en af dem er ved hårtab. Hårtab ved stress er en almindelig bevirkning, som ses hos mange med psykisk stress. Det kan være, at du selv har oplevet, at det sidder lidt flere hår i hårbørsten eller på hovedpuden i perioder, hvor du stresset. Det kan være enormt frustrende, da hår kan have en stor betydning for ens selvtillid. Her får du en miniguide til, hvordan du kan pleje dit hår, hvis du er stresset.

Hvorfor fører stress til hårtab?

Annonce

Når håret pårvirkes af stress, skyldes det, at stress kan give dig en hormonel ubalance. Ved stress producerer kroppen en ekstra mængde af testoteron, hvilket kan blive til det hormon, der kaldes dihydrotestosteron eller bare DHT. Dette hormon kan skade dit hår, da det forhindrer dit hår i at optage den rette mængde af vitaminer og mineraler, som er det håret skal bruge, for at kunne gro og trives. Uden den rette mængde kan du opleve hårtab. Det er dog svært at styre sit stress, og nogle gange kan det komme snigende i større eller mindre grad. Men, føler du dig stresset, så lyt til din krops signaler og søg gerne professionelt hjælp. Stress kan påvirke dig negativt både psykisk og fysisk i mange henseender, og det derfor vigtigt at bearbejde det på en ordentlig måde. Køb din hårpleje hos Yummi Haircare.

Vitaminer, mineraler og sund kost

Det er altid vigtigt, at du husker at pleje dit hår, så det er sundt og trives. Men, i perioder med stress kan der være behov for ekstra meget pleje og opmærksomhed til dit hår. Oplever du et begyndende hårtab, så kan du med fordel indtage ekstra vitaminer og mineraler, så dit hår kan få mere af den næring, som det behøver. Du kan finde flere forskellige kosttilskud til håret, som kan give dig nogle af de vitaminer, som dit hår mangler.

Foruden vitaminer og mineraler, så er det også en god idé at spise sund kost. Som ved alt andet i din krop, så påvirkes håret også, hvis du kun lever af usund kost. I stressede perioder kan det dog ofte være endnu mere fristende at vælge de lette og usunde løsninger. Men, junkfood indeholder ikke de vitaminer, som din krop og dit hår har brug for, og derfor kan junkfood skade dit hår yderligere. Forsøg derfor at spise en sund og varieret kost, så du kan få nok vitaminer og mineraler til dit hår.

Dette er sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.