Annonce
Odder

Streaming fra naturvidenskaben

Odder Gymnasium er vært, når der fem tirsdage i efteråret streams live med førende forskere i det seneste inden for naturvidenskaben. Pressebillede

Odder Gymnasium stiller lokalerne til rådighed, når naturvidenskabens forskere live-formidler det seneste inden for deres fag.

Odder: Går du og bekymrer dig om hvad producenterne putter i vores mad? Eller er du mere optaget af hvad universet egentlig består af?

Nu har du mulighed for at komme nærmere svar, når Aarhus Universitet tilbyder live-streamede foredrag med førende forskere indenfor en række naturvidenskabelige områder i auditoriet på Odder Gymnasium.

Foredragene foregår på dansk, og forskere fortæller om de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab. Live-streamingen foregår tirsdage kl. 18.50-21. Det er gratis, men billetter skal bestilles online.

Annonce

Fem foredrag

De to lektorer i molekylær cellebiologi Pia Møller Martensen og Lene Pedersen fra Institut for Molekylærbiologi og Genetik, Aarhus Universitet, åbner tirsdag 24. oktober med at fortælle om tilsætningsstoffer.Professor i bioinformatik, Mikkel Heide Schierup, Institut for Bioscience og Center for Bioinformatik, Aarhus Universitet og professor i evolution, Trine Bilde, Institut for Bioscience, Aarhus Universitet, fortæller 31. oktober om menneskets erobring af kloden. Tirsdag 14. november fortæller professor i zoofysiologi Tobias Wang, Institut for Bioscience, Aarhus Universitet og lektor i kemi Henrik Birkedal, Institut for Kemi, Aarhus Universitet, om, hvad vi kan lære af naturen.

Big Bang og det usynlige univers er temaet tirsdag 21. november med professor i astronomi Steen Hannestad, Institut for Fysik og Astronomi, Aarhus Universitet.Endelig er spejlbilleder og molekyler i fokus tirsdag 28. november, når professor i kemi Karl Anker Jørgensen, Institut for Kemi, Aarhus Universitet, fortæller.

/EXP

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Ny frisør fandt sin rette hylde

Annonce