Annonce
Odder

Streaming fra naturvidenskaben

Odder Gymnasium er vært, når der fem tirsdage i efteråret streams live med førende forskere i det seneste inden for naturvidenskaben. Pressebillede

Odder Gymnasium stiller lokalerne til rådighed, når naturvidenskabens forskere live-formidler det seneste inden for deres fag.

Odder: Går du og bekymrer dig om hvad producenterne putter i vores mad? Eller er du mere optaget af hvad universet egentlig består af?

Nu har du mulighed for at komme nærmere svar, når Aarhus Universitet tilbyder live-streamede foredrag med førende forskere indenfor en række naturvidenskabelige områder i auditoriet på Odder Gymnasium.

Foredragene foregår på dansk, og forskere fortæller om de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab. Live-streamingen foregår tirsdage kl. 18.50-21. Det er gratis, men billetter skal bestilles online.

Fem foredrag

De to lektorer i molekylær cellebiologi Pia Møller Martensen og Lene Pedersen fra Institut for Molekylærbiologi og Genetik, Aarhus Universitet, åbner tirsdag 24. oktober med at fortælle om tilsætningsstoffer.Professor i bioinformatik, Mikkel Heide Schierup, Institut for Bioscience og Center for Bioinformatik, Aarhus Universitet og professor i evolution, Trine Bilde, Institut for Bioscience, Aarhus Universitet, fortæller 31. oktober om menneskets erobring af kloden. Tirsdag 14. november fortæller professor i zoofysiologi Tobias Wang, Institut for Bioscience, Aarhus Universitet og lektor i kemi Henrik Birkedal, Institut for Kemi, Aarhus Universitet, om, hvad vi kan lære af naturen.

Big Bang og det usynlige univers er temaet tirsdag 21. november med professor i astronomi Steen Hannestad, Institut for Fysik og Astronomi, Aarhus Universitet.Endelig er spejlbilleder og molekyler i fokus tirsdag 28. november, når professor i kemi Karl Anker Jørgensen, Institut for Kemi, Aarhus Universitet, fortæller.

/EXP

Annonce
Kultur For abonnenter

Holder langemand i ro lidt endnu: Det Gule Pakhus håber på, at en "helt" træder ind på scenen

Danmark

Lørdagens coronatal: Antal indlagte når højeste niveau i en måned

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Sjuskede trailerparkeringer på Smedetorv: Spærrer ledige p-pladser for beboerne

Navne For abonnenter

Florin løftede stemningen i hvert rum han indtog: Kom til Danmark for at sikre sin fremtidige familie et bedre liv - og nåede det inden sin alt for tidlige død

Sport

Nyindkøb gav pote: HIC moste BK Amager og kunne endelig rotere spillerne i forløsende storsejr

Danmark For abonnenter

Kendisser på stemmesedlen har en fordel, men ingen nem genvej til valg

75-årigt kærestepar var blandt ofrene i Kongsberg-angreb

Hedensted For abonnenter

Institutions opkøb af huse bekymrer i landsby: Det er godt, at de er her, men det kan blive for meget

Horsens

17-årig mand opsøgt af større gruppe på egen bopæl og overfaldet med golfkølle: Politiet er talstærkt til stede på Hybenvej

Horsens For abonnenter

Her er området, hvor en ny skov ved Hansted skal rejses: Men hvad med vores udsigter og vores landbrug, spørger lodsejere

Kristendemokraternes formand: Pilen peger på Pape

Kultur

Anbefaling: Fem forrygende serier til sofa og regnvejr

I øvrigt mener jeg For abonnenter

Digital sejr ad helvede til: Blæs projekt brugervenlighed i gang

Horsens

Nu bliver Gudenåen genskabt: Første etape bliver 600.000 kr. billigere end forventet

Annonce