Annonce
Kultur

Streamer koncert for børn og barnlige sjæle med Lummer Stue

Lummer Stue havde et godt tag i børnene på sidste års Wall of Sound-festival. Søndag 24. maj kan børn og barnlige sjæle glæde sig til en online koncert med det lokale band. Arkivfoto: Morten Pape

Horsens: Selv om byen er ved at vågne igen, sætter forholdsreglerne i forbindelse med coronaen stadig en dæmper på aktiviteterne hos City Horsens, ligesom der på Kulisselageret er sat en stopper for koncerter på denne side af sommerferien.

Nu er de to gået sammen med det lokale band Lummer Stue om at streame en koncert for børn og barnlige sjæle via Facebook.

- Vi håber, at rigtig mange børn vil danse rundt i stuen eller haven, hvis vejret er godt, lyder det fra Jeppe Vind fra Kulisselageret og Christina Hedegaard Weihrauch fra City Horsens i en fælles pressemeddelelse.

- Vi glæder os til at lave noget for børnene, som nok er kommet i skole og børnehave, men som mange stadig vælger at holde hjemme fra ture til midtbyen og lignende aktiviteter med mange mennesker. De trænger til fest lige så meget som alle os andre, siger de to arrangører.

Koncerten kan følges på søndag klokken 10.30 på https://www.facebook.com/events/1347337675465475.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce