Annonce
Hedensted

Strandvejens lejere fik smugkig på nye boliger: Det ser rigtig godt ud

Emma Rabjerg har netop solgt sit hus i Juelsminde og er en af de nye lejere på Strandvejen. - Det er lidt lige som at have sommerhus og hus i ét at bo her ned til vandet, siger Emma Rabjerg, der her ses med Henrik Alleslev, direktør i Juelsmindehalvøens Almene Boligselskab. Foto: Michael Svenningsen

Juelsmindehalvøens Andelsboligforening har inviteret lejere og byen til at kigge på de nye lejligheder på Strandvejen.

Juelsminde: Der blev trukket ud i skuffer, følt på vindueskarme og beundret gulve, da Juelsminde Halvøens Boligselskab fredag havde inviteret de kommende beboere til et kig på de nye lejligheder på Strandvejen.

Om nogle få uger, 1. december, rykker de første beboere ind i den totalrenoverede lejligheder, men inden kunne de få lov til at se én.

- Vi har valgt at invitere lejerne ind fredag, og i morgen lørdag er det byen, der må komme forbi til åbent hus, siger direktør i Juelsminde Halvøens Boligselskab, Henrik Alleslev.

Han har oplevet en stor interesse, men også mange rygter, i de måneder, byggeriet har stået på.

- Der gik rygter om, at inventaret var sparet væk, at der ikke var gulve og så videre, forklarer Henrik Alleslev.

Annonce

Strandvejen 10 og 12

De to blokke på Strandvejen 10 og 12 i Juelsminde bliver totalrenoveret og ombygget. De blev opført i henholdsvis 1947 og 1964.

I januar 2018 startede renoveringen og ombygningen af første etape, Strandvejen 12. Når den står færdig, starter anden etape, Strandvejen 10.

Inden renoveringen rummede blokkene i alt 42 boliger, men som følge af renoveringen bliver de reduceret til 36. Til gengæld bliver der bygget 12 nye familielejligheder i blokkenes loftetage, og dermed stiger det samlede antal lejligheder til 48.Renoveringen kommer til at koste 80 millioner kroner, 55 millioner kroner for renoveringsdelen og 25 millioner kroner for den nybyggede tagetage med 12 boliger, og omfatter bl.a. elevatorer og nye indgange og altaner mod vandet.

De nye lejere på Strandvejen fik fredag lov til at se en af de færdige lejligheder. De har havudsigt, køkkenalrum, større badeværelser og er sat fuldstændig i stand. Foto: Michael Svenningsen

Pæne gulve

Men der manglede ikke noget, da de kommende beboere kiggede forbi.

- Alt i alt ser det rigtig godt ud. Jeg er især glad for gulvene, for de er rigtig pæne, siger Else Brix og studerer de nøddebrune trægulve, der går igen i hele lejligheden.

Sammen med sin mand Keld Hansen har hun siden januar boet i parrets sommerhus, men nu glæder hun sig til at flytte tilbage til Strandvejen inden jul.

- Nu har vi fået et rigtigt udsyn til havet, og jeg kan godt lide de brede vindueskarme, fortæller hun, mens hun går fra rum til rum.

Beboerne har ikke selv kunnet vælge inventar, men der er generel tilfredshed med udseendet.

- Vi har været til nogle møder undervejs og fulgt med i byggeriet udefra. Selvfølgelig har det været lidt strengt at bo i sommerhus i vinter, og byggeriet er blevet forsinket lidt, men overordnet set synes jeg, det er forløbet fint nok, siger Else Brix.

Byggeriet har varet siden januar. Der er bygget en ekstra etage på blokkene, ligesom de er blevet forsynet med elevator. Foto: Michael Svenningsen

I gang med næste blok

Henrik Alleslev forventer, at der er indflytning i de sidste boliger i nummer 12 i løbet af januar, og arbejdet med at renovere blok 10 er allerede gået i gang.

- Vi har lært meget af den første etape. Blandt andet i forhold til koordineringen. Eksempelvis var der pludselig meget lang leveringstid på nogle stålspær, så dem har vi allerede bestilt, forklarer han.

Blok 10 skal efter planen stå klar til indflytning 1. oktober 2019.

Juelsminde: De nye lejligheder på Strandvejen i Juelsminde er ved at være færdige. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Udbrændt bil på Buelundvej

Erhverv

Frygt for corona-virus: Horsens-virksomhed aflyser messebesøg og indfører besøgs-karantæne på Kometvej

Annonce