Annonce
Odder

Strandede piger fik billet til Danmark i sidste øjeblik

Emma Bagge Kjeldal (tv.) og Karoline Flensted Madsen sidder torsdag eftermiddag i Bangkok lufthavn og venter på at komme hjem. Privatfoto
Emma Bagge Kjeldal og Karoline Madsen er på vej hjem fra New Zealand - skal efter planen lande i Kastrup fredag morgen.
Annonce

Bangkok: De to danske piger, som tidligere på ugen så ud til at være strandet på New Zealand, kommer alligevel til Danmark.

Faktisk sidder de torsdag eftermiddag i Bangkok Lufhavn og venter på at stige ombord på flyveren til Danmark.

Et udgangforbud var lige ved at træde i kraft onsdag, da løsningen for pigerne viste sig:

- Vi var nærmest på vej ned til den danske familie, som via Facebook havde tilbudt os husly, da vi pludselig fik besked om, at vores danske rejsebureau Australienrejser alligevel havde skaffet os billetter. Så nu glæder vi os bare til at komme hjem til vores familier, fortæller Emma Bagge Kjeldal.

Der bliver dog ikke plads til de store omfavnelser, når pigerne lander i København. For at overholde de gældende regler skal de to rejsende nemlig i to ugers karantæne. Derfor vil Emma Bagge Kjeldals forældre, Anni Bagge Kjeldal og Kenneth Bagge fra Odder fredag morgen køre til København i to biler og efterlade den ene til pigerne - fyldt med proviant. Derefter kører pigerne i sommerhus i Blåvand.

I Odder ånder Emmas mor Anni Bagge Kjeldal lettet op.

- Vi er meget lettede over at få pigerne hjem, og det bliver svært ikke at omfavne dem. Faktisk skal vi nok lade være med overhovedet at se dem. Ellers bliver det for svært, siger hun.

De to rejsende, der bad om husly på New Zealand og i løbet af 12 timer fik mere end 3000 henvendelser, er ikke kun endt i de danske medier. Deres oplevelse af utrolig gæstfrihed fra både kiwier og danskere i New Zealand er også endt på sitet stuff.co.nz.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

René blev tilbageholdt for ikke at gå med mundbind: Hvor går grænsen for vagternes beføjelser?

Annonce