Annonce
Brædstrup

Strømnedbrud rammer 5000 elkunder

Cirka 5000 elkunder mellem Brædstrup og Nørre Snede vågnede onsdag op til et hus uden strøm, da der pludselig opstod fejl på en højspændingslinje. Arkivfoto

Brædstrup/Nr. Snede: Cirka 5000 elkunder blev natten til onsdag ramt af strømnedbrud, da der pludselig opstod fejl på en højspændingslinje.

Energiselskabet N1 modtog en fejlmelding på strømnettet klokken 3.54 onsdag, og nedbruddet har betydet, at cirka 5000 elkunder omkring Bryrup, Boest, Davding, Løvet, Tyrsting og ned til Klovborg og næsten ind til Nørre Snede by er uden strøm.

Teknikere var onsdag morgen klokken 8.15 stadig i gang med at løse problemet. Energiselskabet N1 oplyser, at det ikke har nogen tidshorrisont på, hvornår problemet er løst. Selskabet regner dog med, at alle kunder i området får strøm i løbet af onsdagen.

Strømafbrydelsen har også påvirket yderligere 5000 husstande i Rask Mølle, Flemming, Hornborg, Uldum og Aale, der var uden strøm fra klokken 4 til 5.10 onsdag. Også oplandsbyer omkring Brædstrup har været påvirket af strømafbrydelsen.

Ved middagstid onsdag kunne N1 fortælle, at strømmen er tilbage alle steder.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce