Annonce
Læserbrev

Strålingsinferno. Ukendt stråling bekymrer

Mine børn, børnebørn og oldebarn er ufrivillige deltagere i et menneskeskabt strålingsinferno - med ukendte langtidsvirkninger.

Torben Busk

Læserbrev: Vi ved, at forskning i radiofrekvent stråling ikke indtil nu har kunnet påvise en større forekomst af f.eks. hjernekræft. Men vi ved også, at mobil stråling trænger ind i huden. Det er heller ingen hemmelighed, at G5-netværket kan transportere langt større datamængder end G4, G3 og de andre. G5-netværket kræver også langt flere master på grund af højere frekvens.

Endelig ved vi, at både forskere og sundhedsmyndigheder verden over efterlyser meget mere forskning omkring den ikke-ioniserende stråling.

Og jeg ved, at den manglende forskning bekymrer mig, forbi mine børn, børnebørn og oldebarn dermed er ufrivillige deltagere i et menneskeskabt strålingsinferno - med ukendte langtidsvirkninger.

Annonce
Torben Busk.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Ny frisør fandt sin rette hylde

Læserbrev

Skoledebat: Tænk dig om før du taster!

Læserbrev: Horsens Folkeblad bragte i søndags flere artikler om skolen på Lindvigsvej. Det gav anledning til en del negative reaktioner på de sociale medier. Jeg vil som forælder gerne opfordre til at alle, der byder ind på den dårlige omtale overfor skolen, tænker sig om en ekstra gang. Vi vil gerne have ro og respekt om vores børn på skolen og deres forældre, der har valgt Lindvigsvej til, og som er rigtig glade for skolen. Det er vi, fordi vi har et fantastisk fællesskab med dygtige, engagerede lærere, pædagoger og medhjælpere, der yder et kæmpe stykke arbejde hver dag for at skabe et fagligt spændende og udfordrende læringsmiljø. Det kan ikke være rigtigt, at voksne, der ikke har tilknytning til skolen nu, aldrig har haft det eller vil have det, skal sætte dagsordenen for skolens fremtid med en hård tone og et behov for at ytre sig baseret på enkeltstående tilfælde, som, hvis man graver efter det, nok skal have fundet sted på andre skoler rundt i byen også i større eller mindre grad. Vi gør, hvad vi kan for at fortælle den gode historie om Lindvigsvej, men det er svært i et stormvejr af fordomme og dårlig omtale. At der helt klart er udfordringer med manglende opbakning til Lindvigsvej fra ledelsen på Horsens Byskole er ingen hemmelighed. Dét håber vi, at forvaltningen og politikerne snart får øjnene op for! Det må dog aldrig gå ud over børnene, at voksne ikke kan finde ud af at gebærde sig på de sociale medier eller i debatten generelt! At man har sine grunde til at træffe de skolevalg for sine børn, man gør, må stå for ens egen regning, men at skabe dårlig omtale, som er baseret på uvidenhed og mangel på indsigt i noget, som fungerer godt for andre, er simpelthen ikke i orden. Det skulle gerne være sådan, at alle børn i Horsens med stolthed kan fortælle deres kammerater rundt i byen, hvor lige netop de går i skole! Det bør vi alle medvirke til, at de kan.

Annonce