Annonce
Horsens

Stort rykind i ny vaffelcafé

Der var masser af lækkersultne gæster på åbningsdagen for halvanden uge siden. Indehaver Jimmy Prang, der også står bag vaffelvognen foran Det gamle Rådhus, fortæller, at der var en 7-800 personer inde i butikken bare på den ene dag. Foto: Søren E. Alwan
Det væltede ind med kunder, da Vaffel Caféen i forrige uge åbnede i Graven. Det skete i forbindelse med julemandens ankomst, og det var åbenbart ikke nogen dårlig timing.

Indehaver Jimmy Prang kan fortælle, at der var mellem 700 og 800 kunder lod sig friste på åbningsdagen af den nye cafés lækkerier inden for f.eks. belgiske vafler med softice og syltetøj, hjemmelavede isvafler med italiensk is, churros, specialkaffe og milkshakes.

I forvejen er cafeen allerede repræsenteret ved en salgsvogn ud for Det gamle Rådhus på Søndergade, men nu har horsensianerne altså fået en fast vaffelleverandør i midtbyen året rundt.

Jimmy Prang er glad for julehygge, men ellers glæder han sig også til sommer, hvor der formentlig kommer endnu mere gang i vaffelbageriet.

- Jeg skal selv sidde i vinduet og bage vafler, og om sommeren er det jo mere populært med isvafler, så dér tror jeg, der bliver travlt, fortæller han.

Har solgt et par vogne

Han er i forvejen indehaver af Horsens Legeland på Fuglevangsvej og Horsens Eventcenter på Venusvej. Men han ejer også firmaet JP Mobilfood, hvor han tager rundt på festivaler, dyrskuer, messer osv. med sine forplejningsvogne. Dem har den 43-årige erhvervsmand nu otte af, efter at han lige har solgt to af vognene.

- Jeg har droslet lidt ned, for det har altid været en drøm for mig at have noget mere fast. Jeg vil dog stadig tage mig af store arrangementer, siger han.

Cafeen har 16 siddepladser indenfor, og man kan både sætte sig ved bordene i lokalet eller langs vinduet og kigge ud på det forbipasserende midtbyliv i Graven. Der bliver desuden siddepladser udenfor, når det bliver varmere i vejret. 10 stk. er der planlagt.

Cafeens åbningstider er fra kl. 11.30 til 20, men de tider kan ændre sig med kundestrømmen, siger Jimmy Prang.

- Hvis der er mange mennesker kl. 20 holder vi selvfølgelig stadig åbent. Så kan det måske være, vi først lukker kl. 22, smiler han.
Italiensk is fås i mange varianter...
Vaflerne er helt frisklavede, og Jimmy Prang glæder sig til sommerhalvåret, hvor døren til gaden skal stå åben, så vaffelduften rigtigt kan brede sig.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce