Annonce
Kultur

Stort rockband bruger Horsens som bagtæppe i ny musik-kortfilm

Tim Christensen og resten af Dizzy Mizz Lizzy skulle egentlig have spillet numrene fra det anmelderroste album "Alter Echo" til Rock i Lunden sidste år. Koncerten blev aflyst på grund af corona, men nu spiller bandet igen i Horsens - ikke live, men i sin ny musikvideo. Arkivfoto: Tim Kildeborg Jensen
Dizzy Mizz Lizzy fik en håndsrækning til sin ny musikvideo. Til gengæld fik Horsens en rolle i bandets video til nummeret "Amelia". Men det er ikke et skønbillede, der tegnes.

Horsens: Et af Danmarks største rockbands, Dizzy Mizz Lizzy, har spillet adskillige gange i Horsens. Nu kommer byen også til at spille en rolle i en ny musikvideo, som bandet snart har premiere på.

Koncertvirksomheden Horsens & Friends, Horsens Kommune og turismesamarbejdet Destination Kystlandet har økonomisk støttet indspilningen af videoen til nummeret ”Amelia” fra Dizzy Mizz Lizzys seneste album ”Alter Echo”.

Til gengæld har bandet så indspillet videoen på lokationer i Horsens, og resultatet er blevet en 23 minutter lang kortfilm, der i de horsensianske rammer fortæller om en ung kvindes hårde liv og emner som sorg, tab og ensomhed, oplyser Horsens & Friends.

Annonce


Vi har fået nogle nye, gode venner ovre i Jylland, som gerne ville lege med. Det er bare megaoptur, at der er nogen, som gider gribe en lidt skør idé i den her skøre tid.

Tim Christensen


Det er uvist, hvor stort støttebeløbet er, men i en pressemeddelelse forklarer direktør Claus Visbye, at opbakningen til det københavnske rockband i hans optik giver god mening.

- Meningen er ikke at tegne et skønbillede af Horsens med svaner og stokroser. I Horsens er vi kendt for at give folk fantastiske oplevelser, og det behøver ikke kun at betyde, at man sætter sig på lægterne til en popkoncert med fadøl og popcorn.

Gode venner i Jylland

- I Horsens & Friends vil vi gerne være med, også når det ikke er glimmer, men dér, hvor kunsten og mennesker bevæger, flytter og fortæller. Det skal kunne mærkes og være ærligt, for så repræsenterer vi bedst dét, byen er. Og derfor kobler det her projekt byen og kulturen perfekt, udtaler han.

Dizzy Mizz Lizzys frontmand Tim Christensen, som senest optrådte med Dizzy Mizz Lizzy i Horsens, da bandet i maj 2019 varmede op for Lenny Kravitz på Fængslet, supplerer:

- Vi har fået nogle nye, gode venner ovre i Jylland, som gerne ville lege med. Det er bare megaoptur, at der er nogen, som gider gribe en lidt skør idé i den her skøre tid, så vi kan komme videre og holde liv i kulturen på den fede måde.

”Amelia”-kortfilmen får premiere i Horsens 31. august og vises dagen efter også på Odense Film Festival.

Annonce
Horsens For abonnenter

Mand fik hugget lillefingeren af: 27-årig skal fem år i fængsel for øksevold

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Problemer med aflevering af freetrailerne på Smedetorv fortsætter: Nu tager Ikea konsekvensen

Hedensted For abonnenter

77-årige 'Polle' er landets ældste seriehåndboldspiller og spiller hver kamp: - Selv modstandernes fans jubler, når jeg scorer

Sport

Vanvittig buzzer beater sikrede Horsens IC-sejr i allersidste sekund: Derfor er der pres på, hvis holdet skal nå at spille sig tilbage i medaljestriden

Horsens

Priserne stiger fortsat - men i langsommere tempo: Man kan stadig tjene pænt på at sælge huset i 2022

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Horsens For abonnenter

Cykelholdet Sund Vilje blev skelsættende for Flemmings liv: Nu cykler han til Paris med sit eget lille hold

Navne For abonnenter

Andre cutter sig, jeg brugte tatoveringerne: I dag er Sabrina mor, dagplejer og lykkelig, og hun har ikke længere brug for smerten fra nålen

Horsens

Graven skal ændres fra ærgerlig til attraktiv: Nu er første skridt på vejen vedtaget - og det kommer fra en uventet kant

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Horsens

Jeg er blevet gravid, mens jeg er i et barselsvikariat - kan min chef fyre mig, når jeg fortæller det?

Erhverv For abonnenter

Henrik taber 100 kroner for hver gris, han sender ud af stalden

Odder

Ny borgmester vil lave politik sammen med borgerne: Hvis vi ikke involverer borgerne, bliver lokalpolitik rendyrket magt

Annonce