Annonce
Ikast-Brande

Stort online-show på vej i Brande

Initiativtager Søren Rasmussen (t.v.) skåler på et godt show med formand for Brande City, Preben Christensen. Foto: Mikael Lund
Brande City inviterer til Brande-show online lørdag 27. februar.
Annonce

Brande:  Fire timers liveshow med lokale musikere, stand-up og en lang række andre underholdningsindslag, lodtrækning om stribevis af præmier og gavekort samt ”ja tak”-tilbud i stor stil krydret med fællesspisning på afstand er på programmet, når Brande City lørdag 27. februar for første gang inviterer til Brande-show online.

Det var indehaver af Wine N’Fun, Søren Rasmussen, der fostrede ideen forrige søndag:

- Vi laver en byfest – et Brande-show, tænkte han, og som sagt, så gjort.

Han tog straks kontakt til formanden for Brande City, Preben Christensen, og allerede dagen efter mødtes de første gang for at få de nærmere detaljer på plads – herunder menuen, som leveres af tre af byens spisesteder. Hotel Dalgas står for forretten, Smagshuset leverer hovedretten, og Café Tankefryd tilbereder desserten.

Det hele kan afhentes på dagen i smøgen ved Hotel Dalgas, som bliver indrettet til drive in-pickup, præcis som man kender det fra fastfood-restauranterne i den modsatte ende af byen.

Maden er en vigtig del af arrangementet, men det er underholdningen så sandelig også. Bl.a. har de butikker, der har valgt at deltage, på forhånd optaget et indslag på max. et minut. En del af underholdningen optages ligeledes på forhånd, og de båndede indslag bliver suppleret med live-indslag – og det hele bliver transmitteret via Zoom fra et indtil videre hemmeligt ”studie” et sted i Brande.

Annonce

Må stå sammen

Men hvorfor nu et Brande-show?

- Jeg må holde åbent – det er der mange andre, der ikke må, forklarer Søren Rasmussen, der personligt har det skidt med den forskelsbehandling, butikkerne er underlagt.

- Folk går og keder sig, konstaterer Preben Christensen og understreger, at showet har to hovedformål: At hjælpe de lokale forretninger og at skabe sammenhold.

- Vi må stå sammen her i Brande, fastslår Brande City-formanden.

- Vi er nødt til at rykke sammen i bussen – nødt til at stå sammen og støtte hinanden, supplerer Søren Rasmussen, som også er opmærksom på, at det er en svær periode for mange andre end butikkerne. Flere af hans kunder har i hvert fald givet udtryk for, at ”vi glæder os, til vi kan komme til et eller andet”, forklarer han.

Mandag var de første 85 billetter allerede solgt, så ideen er tilsyneladende slået an.

- Jeg glæder mig, hvis vi bliver 300, men jeg håber på 500, lyder det fra Preben Christensen, mens Søren Rasmussen sætter barren noget højere og håber på det dobbelte.

Alle kan i princippet overvære showet, men for at deltage i lodtrækningen om de mange præmier, skal man have indløst billet i form af bestilling af en eller flere menuer. Hver bestilling udløser et lod, og de fire, der vinder et Brande-gavekort på en tusindlap, får besøg af Preben Christensen personligt med et kamerahold i ryggen.

Her gælder det om at åbne døren, når Brande City-formanden ringer på – er man ikke hjemme, går præmien videre til en anden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Butikkerne i Horsens om genåbning: Vi har aldrig været mere klar...

Coronavirus

Få overblikket: Sådan bliver genåbningen i din kommune

Annonce