Annonce
Erhverv

Stort nedrivningsfirma bygger: Ni boliger og fælleshus klar til maj

Direktør ved P. Olesen & Sønner, Jens Olesen (t.v.) og Kaj Clemmensen ved sidste års byggeri. Nu bliver der bygget yderligere ni boliger og et fælleshus. Foto: Jens Amtoft

Sidste etape af boligprojektet på Frydsvej er i fuld gang. Det er endnu uklart, hvad der skal ske med resten af savværksgrunden.

Hovedgård: Der er hektisk aktivitet på Frydsvej i Hovedgård.

Der holder store maskiner på den del af savværksgrunden, der endnu ikke er bebygget, og på den modsatte side af vejen, hvor nedrivningsfirmaet P. Olesen & Sønner har bygget boliger, er der igen gang i byggeriet.

Men de to ting har ikke noget med hinanden at gøre, siger Kaj Clemmensen, fra nedrivningsfirmaet P. Olesen og Sønner.

- Vi er i gang med at lave sidste etape på Frydsvej. I første omgang byggede vi 21 boliger på Frydsvej. Nu bygger vi de sidste ni plus fælleshuset. Det er samme type boliger som de øvrige, der er blevet bygget, fortæller Kaj Clemmensen.

Aktiviteten på den vestlige side af Frydsvej har ikke noget med P. Olesen at gøre, fortæller han.

- Lige nu er det en byggeplads til det kloakeringsprojekt, der er over hele byen. Maskinerne på den anden side af vejen har alle sammen noget med kloakeringen at gøre, siger Kaj Clemmensen.

Annonce

Vi er i gang med at lave sidste etape på Frydsvej. I første omgang byggede vi 21 boliger på Frydsvej. Nu bygger vi de sidste ni plus fælleshuset.

Kaj Clemmensen, P. Olesen og Sønner

Boliger til maj

De 21 boliger, der blev bygget sidste år, er for længst udlejet.

Der er allerede nu stor interesse for de sidste ni boliger.

- Halvdelen af de ni, der er ved at blive bygget, er udlejet. Det skal nok være lejet ud inden 1. maj, hvor vi forventer at være færdige. Det bliver dejligt, når vi får fælleshuset klar. Det er jo lidt specielt at have sådan et fælleshus. Det glæder folk sig til, tror jeg. Det er jo ved at se pænt ud, vi har næsten fået plantet det hele til, siger Kaj Clemmensen.

Han understreger, at P. Olesen & Sønner ikke har konkrete planer om at bygge på den anden side af vejen.

- Ikke lige nu, i hvert fald. Der kommer ikke til at ske noget lige med det samme. Vi skal have fat i kommunen angående lokalplanen. Den skal lige tilpasses lidt. Den lokalplan, der ligger for området, er til nogle punkthuse, og det, tror vi, ikke lige bliver aktuelt. Vi vil have lavet nogle ændringer, så det kan laves om til noget andet. Og det tager jo noget tid, før det kommer gennem kommunen. Og vi kommer i hvert fald ikke til at bygge, før lokalplanen er klar. Vi tager ikke beslutning om noget byggeri, før der ligger en lokalplan, siger Kaj Clemmensen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Corona-strandet i Egebjerg: Australsk Schur-direktør arbejder i baghaven midt om natten

Annonce