Annonce
Erhverv

Stort Nørre Snede-firma tjente noget mindre

Danske Stenhuggerier A/S viser regnskab med faldende overskud.

Nr. Snede: Nørre Snede-firmaet Danske Stenhuggerier A/S har oplevet en relativ stor nedgang i indtjeningen i det seneste år. Det fremgår af det nye regnskab for 2019, som virksomheden, der ledes af direktør Carsten Nørmark Christensen, netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet faldet fra 7,9 millioner til 1,3 millioner kroner før skat.

Forrige år var der i gennemsnit 92 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 94 ansatte i seneste regnskabsår.

Firmaets bruttofortjeneste er i det seneste regnskab dumpet ned fra 54,1 millioner i det foregående regnskabsår til 18,4 millioner kroner - et fald på -66,03 procent.

Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne., og det har især interesse, når firmaet ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Sidste år voksede egenkapitalen i Nørre Snede-selskabet fra 46,8 millioner til 48,0 millioner kroner. Der er ikke oplyst tal for omsætningen.

Denne artikel er autogenereret af Jysk Fynske Mediers tekstrobot på baggrund af data fra Erhvervsstyrelsen. Vi bringer disse regnskaber, fordi de er vigtig lokal nyhedsformidling. Har du uddybende oplysninger, kontakt da redaktionen på ar@jfmedier.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Spritkørsel på Platanallé

Annonce