Annonce
Hedensted

Storskærm samlede Juelsminde om VM: Én kamp tog den klare førsteplads

Det var med nerver på, at den første kamp mod Peru blev vist på storskærmen. Dagen var begyndt med regn, og der var stille på pladsen op til kampstart. Men op mod 1000 mennesker mødte op og så Danmark vinde 1-0. Arkivfoto

Storskærmen, som Juelsminde købte op til VM, samlede lokale og turister om syv fodboldkampe. Opbakningen glæder arrangørerne.

Juelsminde: Efter fire uger med fodbold her, der og alle vegne er det slut med VM og dermed også storskærmsvisninger på plænen foran Hotel Juelsminde Strand.

Op til den første visning, Danmark mod Peru, kunne firkløveret Jeanette Steensen, Michael Haahr, Alexander Mateev og Kenneth Kristensen kun gætte på, om der var interesse for at se fodbold på storskærm i Juelsminde.

Nu har de svaret.

- Ja, det må man sige, der har været. Vi føler virkelig, der har været god opbakning til det her, siger Kenneth Kristensen.

Af de syv kampe, der blev vist, tiltrak Danmarks kampe naturligt nok flest, og en af dem tog den klare førsteplads.

- Det var Kroatien-kampen (ottendedelsfinalen, red.). Vi er ikke helt enige om, hvor mange der var, men buddet lyder på 1500 til 1700 personer. Der stod vi virkelig tæt, siger Kenneth Kristensen.

Danmarks gruppekampe trak fra 1000 til 400, vurderer arrangørerne. Semifinalerne og finalen trak færre og primært turister.

Annonce

Skærmen er til at regne med

Storskærmen blev købt brugt med sponsorater fra lokale foreninger og virksomheder. For at komme eventuelle tekniske problemer i forkøbet blev skærmen tændt flere timer før kampstart. Den har vist sig at være driftssikker.

- Der har ingenting været. Tingene har kørt, som de skal, siger Kenneth Kristensen.

Det er tanken, at storskærmen skal samle Juelsminde om nye og eksisterende arrangementer i fremtiden. Den næste opgave er skrevet i kalenderen.

- Det er Juelsminde Run, siger Kenneth Kristensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Sport

Horsens hapser Fredericias cheftræner

112

Beboer overraskede to tyve i stuen

Annonce