Annonce
Skanderborg

Stormstyrke væltede Smukfest-indgang: Hjælper kørt på hospitalet

Indgangsportalen til Smuks teltplads, Kærligheden, faldt sammen over en 23-årig hjælper. Hun var utrolig heldig med at slippe uskadt, lyder det fra politiet. Foto: Flemming Krogh

23-årig hjælper blev fanget under den store indgangsportal til teltpladsen Kærligheden, da vindstød af stormstyrke rev den store portal ned.

SKANDERBORG: En 23-årig kvindelig hjælper på Smukfest blev kørt på Horsens Sygehus, da kraftige vindstød fredag morgen væltede indgangsportalen til den store teltplads Kærligheden. Den unge kvinde, der er fra Aarhus, er udskrevet igen.

Teltpladsen ligger udsat på den åbne bakkekam mellem festivalpladsen og motorvejen, så der var fuld tryk på vinden fredag morgen. Det var portalen ved selve indgangen til Kærligheden, som hjælperen blev ramt af.

-En ung kvindelig hjælper kom til at ligge under portalen, da den væltede. Andre hjælpere og læger kom hurtigt til undsætning, hvorefter hjælperen blev kørt til Horsens Sygehus. Hun blev dog straks udskrevet, siger Smukfests talsmand, Poul Martin Bonde til Stiften.dk.

Han siger, at festivalens stab nu er i fuld gang med at danne sig et overblik over, hvad der nøjagtig skete.

- Alle relevante personer arbejder på at finde ud af, hvad der nøjagtig skete, så det ikke gentager sig. Lige nu er der efter en våd aften og en blæsende morgen normal drift på hele festivalen, men det er klart, at vi holder øje med, hvad der sker, siger Poul Martin Bonde.

Annonce

Arbejdstilsynet orienteret

Fung. vicepolitiinspektør Poul Steffensen, Sydøstjyllands Politi, oplyser, at politiet blev kaldt ud til ulykken kl. 6.47.

Han siger videre, at kvinden var utrolig heldig.

- Der er en cirka en halv meter høj jernkonstruktion foran indgangsportalen, som portalen væltede ned og ramte. Hun kom til at ligge i mellemrummet mellem jorden og jernkonstruktionen og var fastklemt, da vi kom frem. Heldigvis er hun sluppet uden større skader, siger Poul Steffensen.

Han tilføjer, at Arbejdstilsynet er underrettet om ulykken og undersøger den nærmere.

Også politiet er på sagen for at se, om der er regler, der ikke er blevet overholdt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ny tennis-dille på vej: Sådan har kommunen fordelt 900.000 kroner til nye faciliteter

Annonce