Annonce
Ikast-Brande

Stormøde om bosætning

Nye huse skyder op mange steder, men hvad skal der til for at tiltrække tilflyttere? Det er noget af det, som bosætningsmødet skal sætte fokus på . Foto: Peter Hald
Kommunen inviterer borgere foreninger og lokalråd til idéudveksling om bosætning.
Annonce

Ikast: Den 16. september arrangerer Ikast-Brande Kommune arrangerer et stormøde om bosætning, og det er et møde både for lokalråd, borgere, foreninger, virksomheder og andre interesserede.

Arrangementet finder sted onsdag den 16. september kl. 17 til 21 i mødestedet "Hjertet" på Vestergade 65 i Ikast.

Aftenen byder på oplæg af Tyge Mortensen fra Landsbyhøjskolen. Tyge Mortensens oplæg har tre temaer: Branding af byer og lokalområder, Den gode velkomst og Fastholdelse af borgere.

Der lægges op til videndeling, inspiration og erfaringsudveksling, som kan bruges i det videre arbejde.

Arrangementet er et led i kommunens bosætningsstrategi. Et af strategiens indsatsområder er ”Udvikling og liv”, som blandt andet indeholder en varm velkomst til nye borgere i kommunens byer og landsbyer. Mødet vil derfor give konkret input til, hvordan byerne kan arbejde med bosætning lokalt.

- På mødet får vi ny viden og hører om erfaringer, og vi håber at møde både tilflyttere samt borgere, der altid har boet i kommunen - unge som ældre. Har du en god ide – og har du også forslag til, hvordan den kan realiseres, så kom endelig og vær med. Vi ser frem til en spændende proces, siger byrådsmedlem Annette Mosegaard (K), formand for kommunens udvalg for erhverv, vækst og bosætning.

Stormødet var tidligere programsat til tirsdag den 10. marts 2020 men blev flyttet til 16. september på grund af coronarisikoen.

Annonce
Annonce
Horsens

HFS rystede topholdet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Coronavirus viser tænder: Der er enorme forskelle i smittespredningen i de østjyske kommuner

Annonce