Annonce
Odder

Store planer for Campus Odder sat på dagsordenen

Rikke Christoffersen og Lars Bluhme, henholdsvis direktør for Skanderborg-Odder Center for Uddannelse og rektor for Odder Gymnasium har i fællesskab skabt grundlaget for Campus Odder. Foto: Niels Christensen
odder - Campus Odder vil starte i det små med nogle midlertidige barakker, men kan udvikle sig til et uddannelsescenter med et bredt udbud af ungdomsuddannelser.

Det var konklusionen, de godt 40 deltagere i borgermødet om Campus Odder kunne tage med sig hjem torsdag aften efter mødet på Odder Gymnasium.

Det er en kendsgerning, at Skanderborg Odder Center for Uddannelse til august starter en eux-klasse samt formentlig også HF enkeltfag op i regi af Campus Odder og i direkte tilknytning til Odder Gymnasium.

- Vi har opsagt lejemålet i den nuværende placering i Bording bygningerne. Det var blevet for dyrt for os, og vi er nødt til at sikre at vore eleverne kan blive en del af et fagligt fællesskab, men også et socialt fællesskab, sagde Rikke Christoffersen, direktør for Skanderborg-Odder Center for Uddannelse.

Hendes tanker faldt fint i tråd med rektor for Odder Gymnasium, Lars Bluhmes tanker.

Flere valg for de unge

- Vi vil gerne være med til at skabe flere valg for de unge, og ved at være flere sammen med forskellige indgangsvinkler vil vi få et bedre studiemiljø i Odder. Samlet set vil det blive mere attraktivt at tage sin ungdomsuddannelse i Odder, hvis vi starter Campus Odder, sagde Lars Bluhme.

Han pegede også på, at med en campus i byen ville der på sigt blive flere valgmuligheder for de unge og dermed sikre at flere får deres uddannelse i Odder.

- Det er selvfølgelig muligt at tage til Skanderborg, Aarhus eller Odder, men det er besværligt og man kommer væk fra sine kammerater her i byen, sagde Lars Bluhme.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce