Annonce
Odder

Store planer for Campus Odder sat på dagsordenen

Rikke Christoffersen og Lars Bluhme, henholdsvis direktør for Skanderborg-Odder Center for Uddannelse og rektor for Odder Gymnasium har i fællesskab skabt grundlaget for Campus Odder. Foto: Niels Christensen
odder - Campus Odder vil starte i det små med nogle midlertidige barakker, men kan udvikle sig til et uddannelsescenter med et bredt udbud af ungdomsuddannelser.

Det var konklusionen, de godt 40 deltagere i borgermødet om Campus Odder kunne tage med sig hjem torsdag aften efter mødet på Odder Gymnasium.

Det er en kendsgerning, at Skanderborg Odder Center for Uddannelse til august starter en eux-klasse samt formentlig også HF enkeltfag op i regi af Campus Odder og i direkte tilknytning til Odder Gymnasium.

- Vi har opsagt lejemålet i den nuværende placering i Bording bygningerne. Det var blevet for dyrt for os, og vi er nødt til at sikre at vore eleverne kan blive en del af et fagligt fællesskab, men også et socialt fællesskab, sagde Rikke Christoffersen, direktør for Skanderborg-Odder Center for Uddannelse.

Hendes tanker faldt fint i tråd med rektor for Odder Gymnasium, Lars Bluhmes tanker.

Flere valg for de unge

- Vi vil gerne være med til at skabe flere valg for de unge, og ved at være flere sammen med forskellige indgangsvinkler vil vi få et bedre studiemiljø i Odder. Samlet set vil det blive mere attraktivt at tage sin ungdomsuddannelse i Odder, hvis vi starter Campus Odder, sagde Lars Bluhme.

Han pegede også på, at med en campus i byen ville der på sigt blive flere valgmuligheder for de unge og dermed sikre at flere får deres uddannelse i Odder.

- Det er selvfølgelig muligt at tage til Skanderborg, Aarhus eller Odder, men det er besværligt og man kommer væk fra sine kammerater her i byen, sagde Lars Bluhme.
Annonce
Kultur For abonnenter

Holder langemand i ro lidt endnu: Det Gule Pakhus håber på, at en "helt" træder ind på scenen

Danmark

Lørdagens coronatal: Antal indlagte når højeste niveau i en måned

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Sjuskede trailerparkeringer på Smedetorv: Spærrer ledige p-pladser for beboerne

Navne For abonnenter

Florin løftede stemningen i hvert rum han indtog: Kom til Danmark for at sikre sin fremtidige familie et bedre liv - og nåede det inden sin alt for tidlige død

Sport

Nyindkøb gav pote: HIC moste BK Amager og kunne endelig rotere spillerne i forløsende storsejr

Danmark For abonnenter

Kendisser på stemmesedlen har en fordel, men ingen nem genvej til valg

75-årigt kærestepar var blandt ofrene i Kongsberg-angreb

Hedensted For abonnenter

Institutions opkøb af huse bekymrer i landsby: Det er godt, at de er her, men det kan blive for meget

Horsens

17-årig mand opsøgt af større gruppe på egen bopæl og overfaldet med golfkølle: Politiet er talstærkt til stede på Hybenvej

Horsens For abonnenter

Her er området, hvor en ny skov ved Hansted skal rejses: Men hvad med vores udsigter og vores landbrug, spørger lodsejere

Kristendemokraternes formand: Pilen peger på Pape

Kultur

Anbefaling: Fem forrygende serier til sofa og regnvejr

I øvrigt mener jeg For abonnenter

Digital sejr ad helvede til: Blæs projekt brugervenlighed i gang

Horsens

Nu bliver Gudenåen genskabt: Første etape bliver 600.000 kr. billigere end forventet

Annonce