Annonce
Odder

Stor turnering i Hou til marts: Der kommer mange gode hold

Torben Hahn Nygaard er blandt hovedarrangørerne af Qufora Egmont Open i slutningen af marts. Foto: Mathias Mundbjerg
Kørestolsrugbyturneringen med Odder Håndbold var kun opvarmning. Til marts går det rigtigt løs, når flere udenlandske hold kommer til Hou for at deltage i Qufora Egmont Open.

Hou: En af mændene bag kørestolsrugbyturneringen for Odder Håndbold tirsdag aften var Torben Hahn Nygaard. Han syntes, at deltagerne klarede introduktionen til en for dem helt ny sportsgren rigtig godt.

- Både spillere og sponsorer skal have stor ros. Der var helt sikkert nogle af dem, der havde fanget nogle af de taktiske ting, sagde han efter medaljeoverrækkelsen.

Udover at være med til at arrangere aftenens hyggeturnering, er Torben Hahn Nygaard medarrangør af en lidt mere alvorlig turnering inden for kørestolsrugby - nemlig Qufora Egmont Open.

Turneringen foregår på Egmont Højskolen i Hou fra 27. til 29. marts og har deltagelse af nogle rigtigt stærke hold inden for kørestolsrugby.

- Der kommer mange gode hold, fordi de ved, at der er gode faciliteter hernede på Egmont. Stort set alle de danske landsholdsspillere er repræsenterede, og Brasilien kommer også med et rigtigt stærkt hold, siger Torben Hahn Nygaard om sydamerikanerne, der rangerer som nummer otte på verdensplan.

Turneringen har deltagelse af både klub- og landshold. Udover Danmark og Brasilien er der hold fra blandt andre Irland, Frankrig, Rusland, Tjekkiet, Finland, Norge og Tyskland med.

Danmark, hvis landshold er kvalificeret til De Paralympiske Lege i Tokyo senere på året, er blandt andre repræsenterede ved Aarhus Burnouts, som spiller i den næstbedste række ved Qufora Egmont Open.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Antallet af test ligger under ambitionen - årsagen er færre henvisninger lyder det fra regionerne

Horsens

Buketten erstatter festen og blomsterne bringes ud i bilen: Alternative løsninger hitter i havecentrene

Annonce