Annonce
AC Horsens

Stor tilfredshed med samarbejdet: AC-cheftræners kontrakt forlænget

Jens Berthel Askou har forlænget sin aftale med AC Horsens, så den nu gælder til sommeren 2024 - altså de kommende tre sæsoner. Foto: Morten Pape
Jens Berthel Askou har nu en aftale med AC Horsens, der gælder til sommeren 2024. - Det var ganske nemt at blive enige om en længere aftale, lyder det fra klubben.

Horsens: Egentlig stod aftalen til at løbe ud i sommeren 2022, men AC Horsens og cheftræner Jens Berthel Askou fortsætter samarbejdet yderligere to år - til sommeren 2024.

Det oplyser 1. divisionsklubben AC Horsens torsdag - dagen før turneringspremieren på eget græs mod HB Køge.

Jens Berthel Askou har over det seneste halve års tid været med til at sætte et meget positivt aftryk på flere niveauer i AC Horsens, og sports- og talentchef Niels Erik Søndergård glæder sig over, at Askou også fremadrettet skal stå i spidsen for ”de gule”, lyder det i en pressemeddelelse.

Annonce

- Da vi for et halvt år siden hentede Jens Berthel Askou til klubben som cheftræner, havde vi mulighed for at se hinanden an i forhold til kemi og samarbejde, og begge parter er enige om, at den første periode er forløbet rigtig godt, og at der har været en positiv udvikling i klubben. Derfor var det også ganske nemt at blive enige om en længere aftale, og kontraktforlængelsen er også et tydeligt signal om, at vi er i gang med et fælles projekt om en lidt nyere udgave af AC Horsens i forhold til blandt andet spillertrup og spillestil, siger Niels Erik Søndergård og fortsætter:

- Jens Berthel Askou er en god leder for spillertruppen, han stiller krav, han er stærk på træningsbanen, og han er tydelig i forhold til, hvad han gerne vil på og uden for banen. Han er en ambitiøs træner, og når han forlænger aftalen, så betyder det ikke, at han er tilfreds med at være træner for en klub i 1.division. Vi ønsker alle en hurtig retur til Superligaen.

Godt fundament trods nedrykning

Jens Berthel Askou ser frem til endnu en periode i spidsen for AC Horsens:

- Først og fremmest har jeg fundet mig rigtig godt til rette efter en hektisk første periode, hvor vi forsøgte at redde os i Superligaen og desværre ikke lykkedes med det, men vi har fået skabt et godt fundament med mange gode mennesker, der trækker i den samme retning, og jeg glæder mig over at være en vigtig brik i den udvikling.


Først og fremmest har jeg fundet mig rigtig godt til rette efter en hektisk første periode, hvor vi forsøgte at redde os i Superligaen.

Jens Berthel Askou, AC Horsens


- Jeg har en meget ærgerrig, ambitiøs og dygtig stab og en særdeles talentfuld og dedikeret gruppe spillere at udvikle mig sammen med, og alle arbejder på at sætte AC Horsens på landkortet for noget andet og mere end tidligere, og vi skal fremover udvikle spillere og vinde kampe på en mere begejstrende og attraktiv måde. Det er vi allerede godt i gang med, hvilket man kunne se på den sidste del af forårets præstationer, og vi skal fortsætte det gode arbejde i denne sæson, mens vi jagter 1. pladsen i 1. division, siger Jens Berthel Askou i pressemeddelelsen.

Annonce

Tålmodigt utålmodige

Cheftræneren siger yderligere:

- Vi har allerede lagt flere lag på i dagligdagen, og vi har fortsat mange lag, vi kan og skal lægge på - både på og uden for banen som hold og som klub. Vi skal være ”tålmodigt utålmodige” forstået på den måde, at vi gerne vil gøre det hurtigst muligt, men at arbejdsindsatsen skal være robust og vedholdende. Vi har sammen lagt en god plan og sat en interessant retning for AC Horsens, og jeg er alt for nysgerrig til ikke at følge det til dørs og se, hvor langt vi kan drive det sammen de kommende år, lyder det fra Jens Berthel Askou.

AC's første kamp i sæsonen fløjtes i gang kl. 19.00 fredag på Casa Arena.

De gule er ifølge bookmakerne blandt favoritterne til oprykning - sammen med Lyngby og Esbjerg. Modstanderen fredag, HB Køge, regnes som outsider i topstriden.

To hold rykker op i den bedste række, når sæsonen 2021-22 er overstået.

Annonce
Erhverv For abonnenter

75-årig forvalter arbejder på fuld tid og fejrer 50-års jubilæum: Jeg stopper, når jeg bliver gammel

Danmark

Lørdagens coronatal: 749 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Data-arkæolog krydser fingre for hjælp i Horsens: Hvem ved noget om dette ultra-sjældne apparat?

Erhverv For abonnenter

En helt ekstrem situation: Dobbelt-op på udfordringer slagtede økonomien på fjerkræslagteri

Horsens

Solnedgangen over en ådal tager sig fantastisk ud lige nu

Sport

AC siger farvel til tidligere anfører: Hallurs kontrakt ophævet

Hedensted

Rådhus berøvet for potentiel farlig medicin: Politiet advarer mod indtagning og videreformidling

I øvrigt mener jeg For abonnenter

Lad os udvikle Lilli Gyldenkildes Torv til noget fantastisk: Skal vi tale Horsens op eller ned?

Horsens

Gorm brækkede armen og så fik hans mor en god idé: Nu drukner hun i stofrester

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Odder

Buschauffør sagde op på grund af billetsnyderi: - Halvdelen betaler ikke for turen

Danmark

Linda er en af de irriterende pårørende: Datter på 70 insisterer på at blive hørt om sin mors behandling

Hedensted

Det gode naboskab på Violvej er gået i arv: Det er så naturligt, at man ikke tænker over det

Kultur For abonnenter

Det sidste store skridt i Vestsalen er fem gange seks ton tungt

Sport

Alexander Ludwig: Det var vores egen skyld

Annonce