Annonce
112

Stor politiaktion i Aarhus og Trige: Anholdt for virksomhedsindbrud og omfattende salg af kokain

Tre mænd skal onsdag i grundlovsforhør efter en koordineret anholdelses- og ransagningsaktion i Aarhus og Trige tirsdag. I alt blev fem anholdt. Arkivfoto
Særlig Efterforskning Vest har anholdt fem personer.

AARHUS: Tirsdag har Særlig Efterforskning Vest (SEV) gennemført en koordineret anholdelses- og ransagningsaktion i Aarhus og Trige, hvor fem mænd i alderen 24-45 år er blevet anholdt.

SEV har igennem en længere periode gennemført en efterforskning omhandlende indbrud i virksomheder/forretninger, og den efterforskning har samtidig vist, at flere af de mistænkte personer er involveret i omfattende salg af kokain.

Det førte til den koordinerede aktion tirsdag, hvor mændene blev anholdt kl. 12.17 og kl. 12.25.

Flere af de anholdte mistænkes foreløbig for 16 indbrud i virksomheder/forretninger i politikredsene Midt- og Vestjylland, Sydøstjylland samt Østjyllands politikreds – hvoraf hovedparten af indbruddene også er sket.

Tre af de fem anholdte forventes fremstillet i grundlovsforhør onsdag, hvor anklagemyndigheden vil anmode om lukkede døre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce