Annonce
Horsens

Stor interesse for nye ungdomsboliger på Nørretorv: Nu er flere på vej

De syv ungdomsboliger, der er indrettet i bygningens tagetage, er alle udlejet. Nu vil ejendomsfirmaet, der ejer bygningen, Peja Ejendomme, etablere yderligere tre ungdomsboliger på matriklen. Foto: Claus Skovholm
Peja Ejendomme har oplevet så stor efterspørgsel på sine nye ungdomsboliger på Nørretorv 15, at ejendomsfirmaet har besluttet at etablere yderligere tre ungdomsboliger matriklen.

Horsens: Interessen for syv nye ungdomsboliger på Nørretorv i Horsens har været så massiv, at ejendomsfirmaet, der ejer boligerne, nu går i gang med at etablere yderlige tre ungdomsboliger.

Peja Ejendomme, der har base i Brædstrup, overtog 1. marts i år bygningen på Nørretorv 15, en 140-årig ejendom bestående af fire lejelejligheder.

Tanken bag overtagelsen var at indrette syv ungdomsboliger på hver 25 kvadratmeter i bygningens tagetage. Et arbejde, der har krævet en helt ny tagkonstruktion med nye kviste, vinduer, isolering og et facelift til bygningens facade, der har skiftet farve fra rød til grøn.

Renoveringsarbejdet er nu tilendebragt, og i disse dage flytter de første beboere ind.

Allerede i juni var samtlige syv lejligheder udlejet, fortæller Peter Pørtner Voldby, administrerende direktør i Peja Ejendomme, i en pressemeddelelse.

- Interessen har hele vejen igennem været overvældende, og vi har måttet sige nej til mange interesserede. Det siger selvfølgelig noget om, at behovet for boliger er stor, men det viser også, at vi har et attraktivt produkt, siger han.

Interessen har hele vejen igennem været overvældende, og vi har måttet sige nej til mange interesserede..

Peter Pørtner Voldby

Annonce

Tre nye boliger til efteråret

26. juli blev mere end 1100 nye studerende optaget på en uddannelse i Horsens, og den store efterspørgsel på ungdomsboliger har motiveret Peja Ejendomme til at øge udbuddet på Nørretorv 15.

- I baggården ligger der en gammel bagbygning, som står ubenyttet hen, men som i bund og grund er en sund bygning. Vi går i gang med at sætte den i stand i løbet af efteråret, siger Peter Pørtner Voldby.

- Vi forventer, at den kan rumme tre ekstra ungdomsboliger, som vil stå færdig i oktober eller november, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Schæferhunden Buller advarede om nattebrand: Få minutter senere stod Christina på gaden med tre-årige Felix i favnen

Annonce