Annonce
Brædstrup

Stor interesse for Bakkelandets første byfest: Vi er så klar!

Jonna W. Due Andersen (tv) og Helle Pørtner Voldby glæder sig over den store opbakning til Brædstrups nye byfest. Op til 30 frivillige er i sving, når Bakkelandets Byfest løber af stablen fra fredag til søndag. Foto: Henrik Sandvad
Billetsalget viser, at der er stor interesse i at være med, når Bakkelandets Byfest løber af stablen for første gang fredag, lørdag og søndag. Arrangørerne håber, at 1000 vil feste med til "kongeetapen" lørdag.

Brædstrup: - Vi er så klar!

Sådan lyder det fra de to medarrangører af Bakkelandets Byfest, Helle Pørtner Voldby og Jonna W. Due Andersen, inden startskuddet lyder til en af årets største kulturelle begivenheder i Brædstrup, som finder sted i henholdsvis Bredgade og i Folkeparken fredag, lørdag og søndag.

Det er et års forberedelser, som nu skal stå sin prøve i de kommende dage, og indtil nu tegner det til, at der er god opbakning blandt Brædstrup-borgerne om at være med til den første udgave af Bakkelandets Byfest.

- Billetsalget er gået rigtig fint. Vi havde forventet at sælge 300 billetter til spisning lørdag, men vi har solgt omkring 400 billetter, så her er der udsolgt. Vi har også solgt cirka 400 musikbilletter, men vi har hørt, at der er rigtig mange, som har planer om at købe billet på dagen, så vi håber da, at vi når målet om 1000 besøgende gæster, så vi kan få holdt en stor folkefest i Folkeparken, siger Helle Pørtner Voldby.

Det er Brædstrup Handel & Erhverv, som sparker byfesten i gang fredag aften med Late Night. Ud over gode tilbud i byens butikker byder aftenen på musik i byhaven på Bredgade, hvor seks forskellige bands vil stå for den musikalske underholdning mellem klokken 16 og 22.

Annonce

Billetsalget er gået rigtig fint. Vi havde forventet at sælge 300 billetter til spisning lørdag, men vi har solgt omkring 400 billetter, så her er der udsolgt.

Helle Pørtner Voldby, medarrangør af Bakkelandets Byfest

Sigmund kaster stjernedrys

Bakkelandets Byfest er delt op i to afdelinger om lørdagen. Først en børnefestival, der varer fra klokken 9.30 til 14 - og derefter festen for de voksne, hvor man begynder til spisning klokken 14.30 og fortsætter frem til klokken 2 om natten.

Børnefestivalen er Jonna Wolter Due Andersen værtinde for, og hun håber, at X Factor-stjernen Sigmund kan være med til at trække rigtig mange børn og unge til fest i parken.

- Jeg synes, det er lidt af et scoop, at vi har fået fat i Sigmund, og at han lukker børnefestivalen af. Vi håber, det gør, at de ældre teenagere vil synes, det er fedt, og de bliver lidt længere. Børnefestivalen var en stor succes sidste år - selvfølgelig godt hjulpet på vej af, at den er gratis, men vi regner også med, at den bliver godt besøgt igen i år, siger Jonna W. Due Andersen.

Bakkelandets Byfest slutter søndag, når fire lokale foreninger står bag et stort bankospil i festteltet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce