Annonce
Brædstrup

Stor gymnastikforening har fået en ny forkvinde

Tina Skovgaard er ny gymnastikformand i Brædstrup Idrætsforening. Hun står også i spidsen for junior springholdet. Foto: Peter Hald
Tina Skovgaard afløser Rikke Frederiksen som formand for gymnastikafdelingen i Brædstrup Idrætsforening.
Annonce

Brædstrup: Brædstrup Idrætsforenings store gymnastikafdeling har fået Tina Skovgaard som ny formand. Hun afløser Rikke Frederiksen, der har haft jobbet som gymnastikformand i mere end 10 år. Rikke Frederiksen er fortsat med i BIF's hovedbestyrelse.

29-årige Tina Skovgaard er forholdsvis ny i BIF-sammenhæng, men hun er ingen novice inden for gymnastik, da hun har dyrket gymnastik lige siden barndommen.

Ud over formandsposten er Tina Skovgaard også aktiv instruktør, da hun leder rytmeholdet og er med til at lede junior-springholdet sammen med Thomas Holtegaard Christensen.

Ved siden af gymnastikken arbejder hun som frisør og driver sin egen salon "Cut'N'Cosy", der er indrettet på første sal i stuehuset ved den store kvægfarm Skeldal på Davdingvej. Her bor hun sammen med kæresten Kasper Skeldal.


Vi skal udvikle gymnastikken i takt med, at byen udvikler sig.

Tina Skovgaard, gymnastikformand


Gymnastikafdelingen i Brædstrup Idrætsforening har oplevet fremgang i de senere år og tæller nu tæt ved 250 medlemmer i alle aldre. Der er kommet nye tilbud til, senest yoga, og mere er i vente:

- Vi skal udvikle gymnastikken i takt med, at byen udvikler sig. Vi har mange ideer, siger Tina Skovgaard.

Trods coronaen kan det stadig lade sig gøre at afvikle gymnastikken, men der er selvfølgelig ekstra fokus på hygiejnen, og der er indført en række sikkerhedsforanstaltninger så som at inddele holdene skolevis, bruge mundbind i cafeen i Brædstrup Hallen og have afmærkninger på halgulvet, så man bedre kan holde afstand.

I marts måtte gymnastikafdelingen aflyse den store forårsopvisning netop på grund af corona-epidemien, men Tina Skovgaard håber, at det kan lade sig gøre at få gennemført opvisningen næste år.

Annonce

Hurtigt udsolgt

Brian Ahler, der er med i gymnastik-bestyrelsen og er instruktør på et styrketræningshold, har noteret sig, at gymnastikafdelingens fremgang blandt andet skyldes, at foreningen har formået at holde en rød tråd i tilbuddene:

- Lige fra familiegymnastikken arbejder vi for at bane vejen for gymnasterne. Flere og flere af børnene fortsætter som teenagere, og vi kan mærke, at vi har fået flere talenter, blandt andet på springholdet. Her er der faktisk venteliste. I det hele taget har vi hurtigt fået "udsolgt" til holdene i år, siger Brian Ahler med tilfredshed.

Ud over at der gøres meget for børn og unge kommer der også mere til de voksne. Det nyeste tilbud er lidt usædvanligt, nemlig hatha yoga intro, der er en introduktion til yoga for dem, der kun har været til yoga få gange - eller som bare er nysgerrige på de klassiske yogaøvelser.

Til det formål har gymnastikafdelingen fået støtte af DIF og DGI's foreningspulje.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Et kys til prinsen

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce