Annonce
Hedensted

Stor gevinst på lotteriseddel i Juelsminde: Salgssted har held i sprøjten

- I 2015 ramte vi en af de store første gang. Nu har vi ramt plet tre gange, og jeg regner med, at det fortsætter, siger Nikolaj Buch, indehaver af Buchs Boghandel. Arkivfoto
For tredje gang på godt fire år er der milliongevinst på en lotteriseddel, som Buchs Boghandel har solgt.

Juelsminde: Buchs Boghandel i Juelsminde har igen haft bid i Varelotteriet.

Mandag morgen blev en lotteriseddel, som er udstedt i boghandlen, udtrukket som vinder af den store gevinst på en mio. kr.

Det er tredje gang på godt fire år, butikken sælger et lod med en milliongevinst på.

- Der er over 500 forhandlere på landsplan, og ham jeg talte med fra Varelotteriet sagde, at det er ret usædvanligt. Det er helt vildt, siger indehaver Nikolaj Buch.

Annonce

Synker en ekstra gang

Det første store vinderlod blev udtrukket i marts 2016. Det andet fulgte et år efter. Begge gange var beløbet to mio. kr., og Nikolaj Buch havde fornøjelsen af at give vinderne besked.

- Folk synker lige en ekstra gang, når de får det at vide, siger boghandleren, der tirsdag middag ikke havde kontaktet den nye vinder.

Giver blod på tanden

Nikolaj Buch vil ikke ud med antallet af lotterispillere, der køber deres lotteriseddel hos ham, men røber dog, at han er den omtrent 20. største aktør for Varelotteriet.

Med trækningen af endnu en vinder vil nye spillere sandsynligvis komme til.

- Når nogen rammer en stor gevinst, så giver det altid folk blod på tanden, og det er åbenbart med rette. Det lader til, at vi sidder i held her i byen, siger Nikolaj Buch.

Han overtog boghandlen i 2003, men skulle altså hen til 2016 før stimen af milliongevinster i Varelotteriet begyndte.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce