Annonce
Brædstrup

Stor gård køber op: Køber stort mælkebrug og nærmer sig 2200 malkekøer

Skeldal Produktion A/S i Brædstrup har opkøbt en større mælkebesætning med 900 køer og 384 hektar landbrugsjord til. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Annonce

Brædstrup: Landbrugs-virksomheden Skeldal Produktion A/S i Brædstrup, som ejer flere gårde, er blevet endnu større. Det oplyser landbrugsmediet Landbrugsavisen.

Familien Skeldal har således netop købt og overtaget en nærliggende mælkeproduktion med 900 køer og 384 hektar på Vindingvej 3 ved Brædstrup. I forvejen har familien Skeldal 1250 malkekøer på hovedejendommen på Davdingvej 16 i Davding.

Karl Skeldal bekræfter over for landbrugsavisen.dk købet af den nye ejendom, som bringer det samlede antal af mælkekøer op i nærheden af 2200 køer. Ejendommen blev sat til salg i midten af august til 83,5 mio. kr., og den var i forvejen helt oppe i superligaen inden for danske malkebrug.

Karl Skeldal oplyser til Landsbrugsavisen, at Skeldal Produktion A/S overtog nøglerne og ansvaret for ejendommen 4. september, men han ønsker ikke at oplyse købsprisen.

Den nye mælkeproduktion er købt via selskabet Rodvigsballe PS, som ejes af de fire søskende Kasper, Kristina, Mikael og Thomas, som alle hedder Rustrup Skeldal Sørensen til efternavn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Tilbage over bekymringsgrænsen: Nu har corona-smitten spredt sig til hele Horsens Kommune

Odder

Stephan fra Torrild er helt vild med dans

Annonce