Annonce
Horsens

Stor gågade-fest bliver ikke til noget i år

Netop nu er håndværkere ved at lægge sidste hånd på en over to år lang renovering af Søndergade og Torvet. Den præstation skulle være fejret i slutningen af august, men på grund af corona er gadefesten udskudt. Foto: Morten Pape
Corona går ud over fejringen af den renoverede gågade i Horsens. Kultur-arrangører samler kræfterne om mindre arrangementer i september.
Annonce

Horsens: De har fundet det store "aflyst"-stempel frem på Horsens Rådhus.

Torsdag blev stemplet først plantet på musikfestivalen Wall of Sound, der skulle have fundet sted i september. Og kort tid derefter blev også en flerdags-fest for færdiggørelsen af byens gågade-renovering afblæst.

Gågade-fejringen, der er blevet udsat af flere omgange, er nu blevet flyttet til foråret 2021, og argumentet er - som det også er med Wall of Sound - at det ikke er ansvarligt at afvikle i den nuværende corona-situation.

Annonce

10 dage med kultur

Festivitasen skulle være løbet af stablen i slutningen af august med flere kendte musik-navne for både børn og voksne på programmet.


Vi tager naturligvis alle nødvendige forholdsregler, og derfor planlægger vi nogle små, nære og skæve events for borgerne.

Lasse Schuleit, kultur- og eventchef


I en pressemeddelelse oplyser Horsens Kommune, at den sammen med City Horsens, Horsens & Friends og spillestedet KulisseLageret i stedet satser på en stribe mindre kulturarrangementer i løbet af september.

Arrangementerne, som arrangørerne stadig udvikler på, bliver fordelt over 10 dage.

Annonce

Nære og skæve events

- Vi tager naturligvis alle nødvendige forholdsregler, og derfor planlægger vi nogle små, nære og skæve events for borgerne. Det kan være mindre koncerter, madoplevelser eller noget tredje - kendetegnet er, at det bliver hyggelige og anderledes oplevelser rundt i midtbyen, siger Lasse Schuleit, der er kultur- og eventchef i Horsens Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Tirsdagens corona-tal: Høje smittetal i Aarhus og Odder vækker bekymring i Horsens Kommune

Annonce