Annonce
Læserbrev

Stop så alle de vanvidsplaner her i Hørning og lad os starte med at lave en helhedsplan


Annonce

Læserbrev: Så er der gang i forhandlingerne om et budget for 2020-2023, og det viser jo, at der er truffet mange beslutninger, vi ikke har råd til.

Vi må investere ca. 95 mio. kr. om året i anlæg, og det er langtfra nok til alle de ønsker, der er.

Det er besluttet at bygge en ny skole i Hørning, hvor første etape til 100 mio. kr. skal opstartes i 2020, men vi har ikke råd, og vi mangler den ikke, da den jo skal erstatte Bakkeskolen, der er fuldt funktionsdygtig.

Det er kun indskolingen, man påbegynder. Resten af skolen kan vi måske bygge om 10 år, hvis vi får råd.

Jeg er modstander af, at vi bruger i omegnen af 300 mio. kr. på en ny skole i stedet for at renovere Bakkeskolen; det vil være meget billigere.

Det sidste nye er, at man vil tilføje et ekstra spor for at fremtidssikre, at der er pladser nok i Hørning, men der kan vi udbygge Højboskolen.

Det er langt billigere, og dér er der plads til at bygge et spor på.

Når man så også fra Hørning Idrætscenter har fået stillet en ny hal i udsigt med fem mio. kr. i 2020 og 2021, så har vi alle faciliteter, der skal bruges.

Vi burde måske se på, om det er det rigtige beløb, vi tilbyder, da der er et udkast til et projekt til ca. 19 mio. kr. Vi burde se på, om vi kan hjælpe med nogle af de sidste penge.

En ny skole langt uden for byen betyder jo, at vi skal investere i idrætsfaciliteter derude. Det kræves der til en skole i dag. Vi har alle idrætstilbud ved Højboskolen, så spar de penge.

En ny skole vil også betyde at vores svømmebad på sigt vil blive lukket. Der har HIF Svømning ca. 600 medlemmer. Samtidig er det et tilbud, der bruges af rigtig mange skoleelever, der ellers skal fragtes til andre svømmehaller.

Jeg ved godt, at mine kolleger i byrådet siger, at den skal blive stående, men hvem tror på det? Jeg gør ikke.

Til alle jer, der bor langs Herredsvejen, så er man i fuld gang med planer om at udbygge den, hvilket i mine øjne er et tåbeligt projekt, da der er planer om en forbindelsesvej mellem den nye Kattegatbro over Samsø til Kalundborg, og E 45 kan blive en del af vejen, så den skal vi have flyttet ud under højspændingsmasterne, så støjen kan afskærmes af den skov, man gerne vil have anlagt på sydsiden af den nuværende Herredsvej.

Så derfor, kære byrådskolleger, stop så alle de vanvidsplaner her i Hørning og lad os starte med at lave en helhedsplan.

Det vil gøre det nemmere at være borger i denne del af kommunen og samtidig sikre at pengene bruges rigtigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Rema-lager venter på mundbind: Vi ville ikke hamstre på forhånd

Annonce