Annonce
Hedensted

Stjernespækket oldboys-besøg var kronen på opløftende HIF-sæson

Godt nok tabte Hedensteds oldboys tidligere på året 1-4 til landsholdets ditto , men hverken efter kampen eller nu, tænker klubben eller de rekordmange tilskuere tilbage på kampen som et nederlag. Foto: Michael Svenningsen
Generalforsamling hos Hedensted IF blev udnyttet til at fremhæve klubbens gode gænge, som primært forplumres af manglende plads til de mange medlemmer.
Annonce

Hedensted: Under sidste uges generalforsamling i Hedensted IF var der nok af begivenheder og positive vinde at skåle på.

Som vanligt kunne formand Henrik Lundsgaard Nielsen i sin årsberetning pointere, at der både blandt seniorerne og ungdommen bliver spillet masser af god fodbold. Og selvom man som størstedelen af landets øvrige foreninger kæmper en fortsat kamp med at finde nok frivillige til alle sine tiltag, vokser antallet af medlemmer.

Særligt opløftende er det, at det i år er lykkes at skaffe spillere nok til to U19-hold, selvom særligt de ældre årgange er notorisk svære at fastholde. Ligeledes kom flere af klubbens spillere fra U13-U15 langt i landsholdssamlingerne, hvorfor fødekæden er i god gænge.

- Alt i alt kan man roligt sige, at der er noget at arbejde videre med for seniorafdelingen, sagde Henrik Lundsgaard Nielsen.

2018/2019 blev også fremhævet som sæsonen, der mange år frem vil huskes for en kamp mod oldboyslandsholdet med deltagelse af koryfæer som Thomas Gravesen, Martin Jørgensen og Stig Tøfting. Af samme grund voksede stadionrekorden til imponerende 2539 tilskuere.

Annonce

Kamp om pladsen

Største skår i glæden kom, da snakken faldt på faciliteterne. Godt nok kan Hedensted IF bryste sig af flotte forhold med blandt andet nyt depotrum, rækværk, belægning foran klubhuset og en nylig renovering af tribunen.

Til gengæld er pladsen for trang til de mange spillere, hvorfor der er stor pres på træningstiderne og parkeringsarealerne. Det samme gør sig gældende i forhold til den forestående indendørstræning, hvor haltiderne nødtvungen bliver prioriteret de mindste årgange.

- Det er et meget stort problem, som vi i samarbejde med Hedensted Kommune skal have løst, sagde Henrik Lundsgaard Nielsen.

Alle medlemmer af bestyrelsen modtog genvalg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce