Annonce
Horsens

Stjal designmøbler for en kvart million

En 24-årig mand blev onsdag varetægtsfængslet i fire uger sigtet for sammen med en makker at have stjålet designermøbler fra LGT Logistics for 270.000 kroner. Arkivfoto
En 24-årig mand fra Horsens er anholdt og varetægtsfængslet i fire uger for tyveri af designermøbler. En medgerningsmand er stadig på fri fod.

Horsens: Tårerne fik frit løb, da en 24-årig mand onsdag morgen blev fremstillet i grundlovsforhør i retten i Horsens. Manden er sigtet for, sammen med en makker, i en længere periode at have stjålet designermøbler fra LGT Logistics på Orionvej i Horsens til en værdi af 270.000 kroner. Derudover er han tiltalt for at have været i besiddelse af en Smith & Wesson kaliber 22 i en kælder i Horsens.

Manden erkendte, at han sammen med en anden mand har stjålet designer-møbler, men nægtede sig skyldig i at have været i besiddelse af et våben.

Grundlovsforhøret foregik for lukkede døre med henvisning til, at medgerningsmanden stadig er på fri fod. Den 24-årige mand blev efter grundlovsforhøret varetægtsfængslet i fire uger.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra direktøren fra LGT Logistics.

Foto: Palle Herløv
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

På samme måde kan man i klimadebatten spørge: Kan det nu også passe?

Læserbrev: Da jeg i sin tid underviste elektrikerlærlinge, sagde jeg til dem, når de skulle beregne en kondensator, at de lige skulle stoppe op og spørge sig selv: "Kan det nu også passe?" Ellers kunne man med alle de mange millioncifre få en kondensator ud af det, som rent fysisk næppe kunne være i en stor beboelsesejendom. På samme måde kan man i klimadebatten spørge: Kan det nu også passe? Ida Auken fortæller verdens mægtigste mand, hvordan han skal bære sig ad - for hun ved det om nogen. Jeg er bestemt heller ikke enig i Trumps klimapolitik, men Ida Auken ved godt, hvad der giver pote i medierne. Macron rider med på den klimabølge, der giver bonus i øjeblikket, og siger om brandene i Amazonas regnskove, at Jordens lunger brænder, vi må gøre noget! Den går rent ind - eller gør den? Er lunger ikke noget, der optager ilt? Og er der ikke forskere, der siger, at underskoven i regnskoven forbruger næsten lige så megen ilt, som træerne producerer? Det er havet, der er verdens iltmager. Selvfølgelig skal man ikke underkende træernes optag af CO2, som er meget vigtig. Et stort problem ved de skovbrande er også den CO2, der dannes. Greta Thunberg sejler til USA under stor bevågenhed og flyver hjem i hemmelighed! Dansk Folkeparti er nu også klimabevidste, for i fortvivlelsens stund er man jo nødt til at få surfbrættet op på den klimabølge, hvor man før skred i kultveilten op til valget til stor glæde for Danmarks Radios journalister, der jo nødigt ser deres grønne gren savet over af DF. Jeg er ikke på Facebook, så alle I, der nu vil give mig en over nakken med svulstige gloser over dette indlæg, må finde jer i, at jeg ikke kan læse det. Jeg vil så i sandhedens navn lige nævne et par ting: Jeg cykler, når jeg skal købe ind, og har min cykelkurv med til varerne, så jeg ikke skal bruge plastposer. Jeg har aldrig været i Thailand på ferie - jeg foretrækker at cykle på ferien i vort dejlige land, som jeg holder af og er så heldig at leve i.

Annonce