Annonce
Horsens

Stensballes nye multihal skyder op ved skolen

Den nye multihal får sænkede lofter og et fint lysindfald for at mindske hal-stemningen. Foto: Søren E. Alwan
Efter planen kan Stensballe-borgerne tage deres nye multihal i brug omkring årsskiftet. Fredag var der rejsegilde på hallen.

Stensballe: Omkring årsskiftet er det planen, at Stensballe-borgerne kan tage deres nye multihal i brug.

Fredag var der rejsegilde på byggeriet, der kommer til at brede sig over omkring 500 kvadratmeter ved siden af den nuværende hal. Byggeriet bliver bundet sammen med hallen med en 200 kvadratmeter stor foyer, hvor der skal være plads til blandt andet koncerter og udstillinger.

- Vi er gået målrettet efter at skabe et samlingssted for borgerne, både sportsligt, kulturelt og socialt. Vi har tænkt et projekt, der inden for rammerne skal favne så mange som muligt af de 5000-6000 borgere, der bor herude. Det synes vi, vi får med den her løsning, hvor der også er rammer til noget andet end idræt, har Søren Knigge, der er med i den frivilliggruppe, der har været med til at forme det nye byggeri, tidligere forklaret til avisen.

Horsens Kommune har støttet byggeriet af multihallen med 10 millioner kroner.

Multihallen i Stensballe har været længe undervejs. Allerede i 2008 forslog Stensballe IK's gymnastikafdeling at opgradere de slidte og utidssvarende faciliteter i Stensballehallen, så der ville blive plads til flere gymnaster, og da det stod klart, der ikke bliver bygget en helt ny hal - men "kun" 500 kvadratmeter multihal, var mange Stensballe-borgere skuffede.

Den nye multihal er dog konstrueret så snedigt, at hvis der skulle blive rejst midler til en hel hal på et tidspunkt, så kan multihallen forlænges og ombygges ret simpelt.

Formanden for kultur- og civilsamfundsudvalget Jakob Bille (LA), der selv bor i Stensballe, har tidligere udtrykt håb om, at nogen i Stensballe vil tage initiativ til at samle penge ind, så hallen kan udbygges.

Flere Stensballe-borgere benyttede lejligheden til at kigge indenfor, da der fredag eftermiddag var rejsegilde på byens nye multihal. Foto: Søren E. Alwan
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold

Hedensted vil drille topholdene

Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce