Annonce
Hedensted

Stenderup præsenterer ny købmand: Han er kendt som købmand i Daugård

Brian Hedegård (tv.) og storebror Allan Kring Bülow har været et makkerpar i Min Købmand i Daugård. Brian Hedegårds opgaver som souschef bliver overtaget af andre i forretningen, nu hvor han skifter til Stenderup. Arkivfoto
Brian Hedegård siger farvel til Min Købmand i Daugård og kaster sig ud i et nyt projekt som selvstændig købmand i Stenderup.

Stenderup: Det bliver 29-årige Brian Hedegård, der i fremtiden skal stå for dagligvarehandlen i Stenderup.

Brian Hedegård stopper som souschef i Min Købmand i Daugård til juli og vil derefter lægge alle sine kræfter i at få Min Købmand i Stenderup klar til åbning.

- Jeg bliver selvstændig og lejer mig ind i lokalerne, som borgerforeningen har købt, efter dagligbrugsen lukkede, siger Brian Hedegård, der bor med kone og datter i Løsning.

Han og broderen Allan Kring Bülow, der driver Min Købmand i Nim og Daugård, blev kontaktet angående projektet i Stenderup, mens de var i gang med opstarten i Nim og afslog det derfor.

Siden blev Brian Hedegård lun på ideen om at åbne sin egen forretning.

- Jeg snakkede tingene igennem med min bror, og jo mere vi snakkede om det, jo mere hooked blev jeg på ideen. Så jeg tog fat på Dagrofa for at få nogle tal på det, de forventer i Stenderup, og jeg blev også sat i forbindelse med borgergruppen. Det hele så rigtig spændende ud, så jeg sprang på, siger Brian Hedegård.

Jeg har været med til at starte købmanden op her i Daugård i samarbejde med min bror. Det har givet mig blod på tanden i forhold til at prøve at have min egen forretning.

Brian Hedegård.

Matcher hinanden

Han forventer, at han kan drage nytte af erfaringer fra etableringen af købmanden i Daugård, hvor lokale borgere også var meget involveret. Han føler sig desuden tilpas i rollen som købmand i et lokalsamfund.

- Jeg er god til at snakke med folk og er parat til at give mig tid til dem, så købmanden kan blive et samlingspunkt, siger han.

I borgergruppen er der glæde over, at en købmand med godt lokalkendskab kommer til byen.

- Det er positivt at have fundet én, som bor kun ti minutter væk. Det kunne vi ikke have regnet med på forhånd. Det er også positivt, at han kender Min Købmand-konceptet i forvejen. Vi synes, han matcher godt med ønskerne, vi har til en ny købmand, siger Allan Kristensen fra borgergruppen.

Annonce

Ingen åbningsdato endnu

Enkelte underskrifter mangler stadig at blive sat, og mange opgaver skal løses en inden en åbning. Blandt andet skal istandsættelsen af lokalerne fuldendes.

- Vi håber, forretningen kan åbne så hurtigt som muligt på den anden side af sommerferien, men der er ikke sat en endelig dato endnu. Der skal gives gas, men om det bliver september eller oktober, det ved vi ikke, siger Allan Kristensen.

Brian Hedegård vil holde åbent alle ugens dage og ansætter personale i løbet af sommeren.

Lørdag klokken 12.30 kan interesserede høre mere om planerne og hilse på den nye købmand. Det sker på et borgermøde i den gamle dagligbrugs, Bråvej 7.

Annonce
Horsens For abonnenter

Gittes varmeregning er steget med over 150 procent: Vores økonomi er en lille smule stram lige nu...

Danmark

Onsdagens smittetal sætter ny rekord - nærmer sig 39.000 tilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Ingen forbrydelse bag fund af død kvinde i lejlighed

Horsens For abonnenter

Peter Sørensen sår tvivl om parkeringshus ved banegården efter skrotning af plan for godsbaneareal - Martin Ravn er helt tryg

Ikast-Brande

Fodboldklub er plaget af "corona-hærværk", roderi og flaskeknusning

Hedensted For abonnenter

73-årige Oda bor alene, men skifter de grønne skraldeposer dagligt: De lugter og går i stykker, hvis de bliver fyldt

For abonnenter

Klokken 11.50 i går døde Knud-Erik Dam - han besluttede det selv og så frem til det

AC Horsens For abonnenter

Prisen på AC Horsens' guldklump stiger: Flotte landskampe kan være millioner værd - her er sportschefens planer og overvejelser

Erhverv

Han har tjent sin første løn i ni år: At have et job betyder mere end penge

Odder

Rema-direktør er ude med hård kritik: - Jeg har aldrig mødt en så utroværdig og uvederhæftig person som ham

Danskere advares - situation i Ukraine kan ændres hurtigt

Odder

Overså bremsende bil: To personer kørt på skadestuen efter uheld

Kultur For abonnenter

Fra hippie-miljø i Aarhus til sognepræst i Hedensted

Horsens

Kroen kan købes for 1,5 mio. kr., men ApS jonglerer med flere muligheder

Annonce