Annonce
Hedensted

Stem ved folketingsvalget og vind et hotelophold: Visionsråd går efter landets højeste stemmeprocent

Hotelophold og middag skal være med til at sørge for, at så mange som muligt i Juelsminde-Klakring kommer hen og stemmer på onsdag til folketingsvalget. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Juelsminde Visionsråd håber, at overnatning og middag på hotel kan lokke mange sofavælgere til at stemme.
Annonce

Juelsminde: Hvad skal du have for at tage hen og stemme ved folketingsvalget på onsdag? Et hotelophold måske?

Juelsminde Visionsråd forsøger nu at lokke vælgere ind i stemmeboksen ved at udlove en overnatning for to samt en toretters middag og morgenmad på et valgfrit hotel i kæden Danske Hoteller.

Formålet med, at visionsrådet lokker med en præmie, er, at de ønsker, at Juelsminde skal have landets højeste stemmeprocent ved folketingsvalget.

Medlem af visionsrådet Dorte Marie Høgsted fortæller, at idéen er opstået, fordi rådet ønsker at skabe national omtale til Juelsminde, og for at vise sig som en by med engagerede borgere. Samtidig er konkurrencer med til at motivere folk, mener hun.

- Visionsrådet er sat i verden for at skabe omtale for Juelsminde, og der vil opstå en historie, hvis vi har landets højeste stemmeprocent, siger hun.

Annonce

Ingen billeder af din stemme

For at deltage i konkurrencen skal man først og fremmest stemme på onsdag i hallen i Juelsminde. Dernæst skal man tage et billede fra et valgfrit sted i hallen og lægge det op under opslaget Fotos fra valgdagen i facebookgruppen "Juelsminde Vision", som alle deltagere af konkurrencen skal være medlem af. Men husk at det ikke er tilladt at tage et billede af, hvilket parti eller hvilken kandidat du stemmer på.

Vinderen af visionsrådets valgkonkurrence findes ved lodtrækning, og præmien er sponsoreret af Hotel Juelsminde Strand.

Ved det seneste folketingsvalg, der blev afholdt i 2015, var stemmeprocenten i Juelsminde-Klakring på 88,5. Det stemmested i Hedensted Kommune med den højeste stemmeprocent var Hjarnø, hvor 92,6 procent af vælgerne stemte.

Allerød Kommune havde ved folketingsvalget i 2015 landets højeste stemmeprocent. 92,3 procent af vælgerne afgav deres stemme, mens 88,3 procent af vælgerne i Hedensted stemte ved samme valg. Dorte Marie Høgsted håber i første omgang, at Juelsminde kommer højere end ved seneste folketingsvalg.

- Det ville være cool, hvis vi kunne nå 90, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens For abonnenter

Med til træning i Horsens: Europæisk topklub kigger på AC’s stortalent

Horsens

Efterlyst 22-årig fundet i god behold

Annonce