Annonce
Sport

Steinunns store dag, da HH vandt med 21 mål

Steinunn Hansdottir var kampens store spiller og scorede 10 mål, da HH slog bundholdet med 21 mål. Foto: Michael Just.

Masser af lange udkast og hurtige opløb, da HH scorede 37 mål mod bundholdet Oddense-Otting.

Annonce

Horsens: Den islandske landsholdsspiller Steinunn Hansdottir spillede sin bedste kamp for Horsens HK til dato, da hun lavede 10 mål og var stensikker i alle afslutninger mod bundholdet Oddense-Otting.

HH vandt kampen med 37-16 efter 21-8 ved pausen.

Det typiske billede var et langt udkast fra målmand Lærke Sørensen lige i hænderne på hurtigløberen Steinunn Hansdottir, der diskede op med sikkerhed og selvtillid i alt, hvad hun foretog sig.

Senest, hun leverede en tilsvarende indsats, var på det islandske landshold, da hun blev kåret som bedste islænding mod Danmark i Forum Horsens.

Oddense-Otting startede ellers kampen bedst og førte 4-2 og 5-3, men fra 5-5 efter 10 minutter tog det kun Horsens HK 13 minutter at bringe sig foran med 10 mål ved 17-7.

Det var ren opvisning over for det sagesløse bundhold, der stadig har et rent nul i bunden. Det var dog ikke den rene elendighed.

Oddense-Otting præsenterede et stort talent ved Sanne Beck Hansen, der scorede syv mål og har en lovende fremtid som venstrehåndsspiller.

Midt i målstrømmen lavede HH en del tekniske fejl undervejs. Topholdet spillede i perioder hurtigere, end det magtede og selv kunne følge med, men man kan ikke tillade sig at klage over en sejr på 21 mål, og HH benyttede kampen til at give spilletid til Sofie Duedel Lundsgaard og andre i slutfasen.

Oddense-Otting havde medbragt en plageånd af en trommeslager, der sad og tæskede hårdt med stikkerne, så halspeaker Erik Frisk var helt overflødig. Man kunne stort set ikke høre speakeren. Det var svært at se meningen med den optræden, efterhånden som holdet kom mere og mere bagud og stadig er uden point.

Horsens-holdet styrer mod ligaen, og halvvejs i turneringen begynder man at kigge nærmere på, hvad der er holdbart i ligaen i næste sæson, hvis det ender med oprykning. Der er stadig skønhedspletter, og det gælder for Henrik Okkerstrøm at få afstemt tempoet med holdets tekniske færdigheder.

Horsens HK-Oddense/Otting 37-16 (21-8)

1. division, håndbold, kvinder

Mål for HH: Steinunn Hansdottir 10, Camilla Madsen 5, Marie-Louise Sundgaard 5, Mia Møller 4, Emily Baunsgaard 3, Camilla Sommer 3, Amanda Brogaard 2, Sofie Fynbo 2, Marie-Louise Søberg 2, Märta Hedenquist 1.

Mål for Oddense-Otting: Sanne Beck Hansen 7, Ann Cecilie Møller 5, Linda Johansen 2, Nanna Langkilde 2.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Fokus på flid og tillid: Martin vil bygge forretningsimperium på barndommens grundsten

Annonce