Annonce
Kultur

Steen Jørgensen giver koncert i Drantum Forsamlingshus

Sangeren Steen Jørgensen kan opleves i Drantum 7. december. Arkivfoto
Annonce

Drantum: Lørdag 7. december gæster Sort Sols ikoniske forsanger, Steen Jørgensen, Drantum Forsamlingshus.

Koncerten bliver et gensyn med duoen Steen Jørgensen og Rune Kjeldsen. De gæstede begge Drantum Forsamlingshus tilbage i 2016 - og siden da har der været mange publikumsforespørgsler om et gensyn med duoen. Derfor er koncertudvalget stolte af, at forsamlingshuset igen er kommet på deres tour-liste her i efteråret.

Steen Jørgensen, der har været frontmand i Sort Sol siden 1979, turnerer nemlig lige nu rundt i selskab med guitaristen Rune Kjeldsen. Koncerten i Drantum bliver én af deres mest intime koncerter, hvor vi møder de to musikere helt tæt på. Repertoiret er en blanding af sange fra Steens egen solokarriere, Sort Sol-numre og modige fortolkninger af navne som Bob Dylan, The Beatles, Leonard Cohen m.fl. Så glæd jer til at høre numre som "Let Your Fingers Do The Walking".

Siden duoens besøg i Drantum i 2016 har Rune Kjeldsen modtaget en pris og blevet hædret som én af Danmarks bedste guitarister - i 2018 modtog han årets Gudman, en hyldest til musikere, som i særlig grad fremhæver den danske musik.

- Vi i Drantum Forsamlingshus glæder os meget til et gensyn med Steen Jørgensen og Rune Kjeldsen på det lille spillested, lyder det fra koncertudvalget. Billetter til koncerten købes via ticketmaster.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Tilde blev trukket efter scooter og døde af kvæstelserne: - Hun var lyspunktet i min svigerfars liv

Annonce