Annonce
Odder

Stak af: Bilist i sølvgrå Swift forlod uheldssted

Politiet vil gerne have en snak med en bilist, der kørte væk uden at ville udveksle forsikringsoplysninger. Arkivfoto: Michael Bager

Odder: Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med den mand, der tirsdag morgen kørte i en sølvgrå Suzuki Swift, der var involveret i et uheld på Århusvej. Han ville ikke udveksle forsikringsoplysninger og forlod stedet, inden politiet blev tilkaldt.

Uheldet skete klokken 6.48, da en 35-årig mand kørte på Århusvej. Ifølge politiets døgnrapport har den 35-årige forklaret, at en bilist kørte tæt bag ham og lagde an til at overhale. Men da der var meget trafik i den anden retning, var det ikke muligt.

Mellem Malling og Odder forsøgte den bagvedkørende alligevel at overhale, og det lykkedes næsten. Den sølvgrå Suzuki Swift trak så hurtigt ind igen, at den påkørte den 35-åriges bil.

Annonce

Begge bilister kørte ind til siden, men de blev uenige om, hvem der var skyld i uheldet. Manden i den sølvgrå bil mente, han var uden skyld og kørte væk.

Ifølge Østjyllands Politi er der skader på højre bagdør på den sølvgrå Suzuki Swift, som politiet gerne vil tale med ejeren af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce