Annonce
Horsens

Stafet gennem Danmark for sklerose

Marianne Rask er ankommet til sit mål og kan aflevere stafetten til Ulla Møller Madsen, så den kan komme videre på rejsen, der ender i Skagen 1. juni. Privatfoto
Annonce

Horsens: Hvordan får man samlet penge ind til gavn for forskningen i sklerose midt en coronatid, hvor alle planlagte events må aflyses?

Det fik Lise Rejnhold i Odense en god idé til, efter at hun to gange via sit netværk på Facebook havde sat gang i coronaløbs-konkurrencer. De positive tilbagemeldinger gav hende ideen til en coronastafet gennem hele Danmark, hvor 100 motionister sammen, men hver for sig, skal bringe en depeche fra hovedstaden til toppen af landet. En tur, der tæller cirka 1500 kilometer gennem Danmark - til fods, i løb eller på cykel. Alt sammen for at samle penge ind til Scleroseforeningen.

Søndag ved 18-tiden nåede stafetten til Horsens, hvor både borgmester og engagerede i den lokale scleroseforening tog imod Marianne Rask, som ankom på cykel fra Vejle. Hun afleverede stafetten til Ulla Møller Madsen, som mandag bringer den til Odder.

Stafetten blev sat i gang 14. maj og lander 1. juni i Skagen.

Man kan læse mere om tiltaget på Facebook-siden Coronastafetten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce