Annonce
Horsens

Stafet For Livet rykker i Fængslet

Lysceremonien var et af højdepunkterne ved alle de 95 Stafet For Livet, der fandt sted i Danmark i 2019, og vil helt sikkert også være det i 2020, når stafetten i Horsens rykker op på Fængslet. Privatfoto
Der er blevet løbet og gået mange runder omkring Casa de senere år for at samle ind til Kræftens Bekæmpelse. Næste år flytter ruterne til Fængslet.
Annonce

Horsens: Når Stafet For Livet 19.-20. juni næste år igen inviterer til et døgn med fokus på fællesskab og indsamling til Kræftens Bekæmpelse, bliver det i nye rammer.

Efter fire år på Casa bliver det nemlig Fængslet, der danner ramme om stafetten, hvor man som en del af et hold samler ind til Kræftens Bekæmpelse.

Ud over rammerne vil lysceremoni og fighterrunden selvfølgelig stadig være hovedingredienserne i stafetten, som også traditionen tro byder på masser af musik og ikke mindst mulighed for at møde andre, der er berørt af kræft enten som kræftramt, overlever eller pårørende.

En tidligere deltager beskriver oplevelsen således:

"Man kunne sagtens snakke om det svære. Det hjælper at snakke om det, både for dem, som står midt i det, og for dem, som har oplevet det, at en er ramt af kræft."

Annonce

Overskud lokalt og nationalt

Sidste år gav Stafet For Livet i Horsens et overskud på over 100.000 kroner. 10 procent af overskuddet går til lokalforeningen af Kræftens Bekæmpelse, mens resten sendes videre til forskning.

Styregruppen håber, at endnu flere vil blive tiltrukket af de nye rammer, så deltagertallet igen kan komme over 1000, for dermed bliver der endnu flere penge til forskning i den sygdom, der rammer hver tredje dansker.

Styregruppen er allerede trukket i arbejdstøjet. Det vil gruppen fortælle mere om på et informationsmøde tirsdag 19. november i Loungen i Forum Horsens. Mødet findet sted fra 17 til 19 og alle er velkomne uanset om man bare er nysgerrig, gerne vil være en del af styregruppen eller kommer for at tilbyde sin hjælp til arrangementet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce