Annonce
Odder

Stafet For Livet: Kunstauktion gav overskud

Stafet For Livet i en noget skrabet og alternativ udgave på Torvet lørdag formiddag. Foto: Stafet For Livet.
Annonce

Odder: Corona har aflyst alle de officielle Stafet For Livet arrangementer i Danmark denne sommer, men det afholdt ikke styregruppen i Odder for at holde en lidt alternativ stafet inklusive kunstauktionen, som efterhånden er lidt af et trækplaster for Odder stafet.

I år kørte auktionen på nettet, men det ændrede ikke på, at der igen blev hentet store beløb hjem på de mange af de 96 kunstværker, som kunstnere har doneret til den gode sag, hvor hele overskuddet går til Kræftens Bekæmpelse.

130.200 kroner kom der ind i auktionskassen for 65 værker.

Det betyder også, at der stadig er enkelte værker tilbage, som kan man byde på.

Annonce

Stafet på Torvet

Udover onlineauktionen havde den lokale stafetstyregruppe også sørget for, at der blev lidt stafet-stemning på Torvet lørdag.

Og der blev faktisk også tjent penge på andet end kunst, idet holdene har gjort en indsats selvom der ikke var en stafet.

Alt i alt gav årets "ikke-stafet" 180.000 kroner til det gode formål.

Der var skattejagt for børn, åbningstale ved borgmester Uffe Jensen, lysceremoni, herregåtur og mange andre ting, der aktiverede mange af dem, der normalt deltager på et af stafettens hold.

Det får de formentlig lov til igen næste år, hvor Stafet For Livet forventes at genoptages som en 24 timers holdstafet, hvor man i fællesskab samler penge ind til Kræftens Bekæmpelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ejer af Oasen: Jeg troede, det var en kunde, der ringede for at aflyse...

Hedensted

Galleri udstiller samlerobjekter

Horsens For abonnenter

Borgmester er ærgerlig over Learnmark-beslutning - bestyrelsesformand åbner dør på klem

Annonce