Annonce
Hedensted

Stafet for livet aflyst - arrangører opfordrer i stedet til at støtte lokale handlende

Arrangørerne af Stafet for Livet har netop besluttet at aflyse arrangementet, der skulle have fundet sted 20.-21. juni i år. Til gengæld opfordrer de borgere i Hedensted og omegn til at støtte det lokale handelsliv. Arkivfoto: Søren Gylling
Arrangør af Stafet for Livet i Hedensted Kommune, Jesper Hammer Wulff, aflyser arrangementet i juni og opfordrer i stedet alle til at støtte det lokale handelsliv.
Annonce

Hedensted: Stafet for Livet, der skulle være holdt 20.-21. juni på "Guldgrunden" ved Gedsagervej i Hedensted er aflyst.

Det oplyser formand for det lokale arrangement Jesper Hammer Wulff.

Han kommer i den forbindelse med en særlig opfordring til borgerne.

- Jeg har talt med en del af de lokale handlende, der tidligere på året har tilkendegivet, at de også i år gerne ville støtte arrangementet. Mange gennemgår dog lige nu en svær tid på grund af corona-situationen, og derfor er det nu tid til, at vi alle gør, hvad vi kan, for at støtte de handelsdrivende, siger han.

Af den grund har han truffet beslutningen om at aflyse Stafet for Livet. Samtlige sponsorater er dermed annulleret, og det håber han også kan være en håndsrækning til det lokale erhvervsliv samt lokale foreningsliv og kommunen, der også alle plejer at bakke op om Stafet for Livet.

selvom selve kraftsagen er vigtig for os, handler det lige nu om, at vi skal have bylivet i Hedensted Kommune på fode igen, så snart butikkerne åbner.

Jesper Hammer

Annonce

Selv truffet beslutning

Det er ikke Kræftens Bekæmpelse, der har været ude med opfordringen om at aflyse juni-arrangementet i Hedensted, men derimod Jesper Hammer Wulff selv og foreningens næstformand Annette Steen Lynge, der er blevet enige om at træffe beslutningen.

- Det er normalt os, der er vant til at modtage opbakning og støtte. Nu vender vi lige det hele lidt rundt. Det vil vi blandt andet gøre ved at vise vores opbakning til butikkerne via den lokale Stafet for Livet-facebookside. Det kan være en opfordring til at få booket en frisørtid, når de engang igen åbner, eller en information om, at det nu er tid til at tilmelde sig håndboldsæsonen, handle i butikkerne i midtbyen og så videre.

- Det er den gestus, vi i styregruppen bag Stafet for Livet i Hedensted meget gerne vil vise. For selvom selve kræftsagen er yderst vigtigt for os, handler det lige nu om, at vi skal have bylivet og den samlede lokale opbakning rundt i Hedensted Kommune på fode igen, så snart butikker med videre atter åbner, siger Jesper Hammer Wulff.

Annonce

Sikkerheden også

Jesper Hammer og team er også af sikkerhedsmæssige årsager tilfredse med deres beslutning.

- Arrangementet samler mange kræftsyge, og dem skal vi også passe ekstra på. Derfor vil vi heller ikke udsætte dem for at skulle samles med så mange andre medmennesker i kølvandet på en corona-epidemi, siger Jesper Hammer Wulff.

Tiden er ikke til det i år, understreger han, men forklarer, at han og styregruppen arbejder på at vende stærkt tilbage næste år tredje weekend i juni.

- Det er et stort ønske, men det vil også kun kunne lade sig gøre, hvis jeg i år lader vores gode sponsorer komme sig, vurderer han.

Jesper Hammer Wulff satser på at begynde forberedelser og markedsføring af næste års Stafet for Livet i forbindelse med by night i Hedensted, der finder sted i august.

I skrivende stund er meldingen fra en af Hedensteds andre større arrangementer, Majfesten, at man her afventer myndighedernes udmelding efter påske.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce