Annonce
AC Horsens

Stadionchef: Banen er klar på søndag

- Banen er klar til søndag, forsikrer centerchef Jørn Juul. Foto: Søren Alwan.
- Vi bruger næste uge til at reparere Casa Arena, siger centerchef Jørn Juul.
Annonce

Horsens: Hvordan ser fodboldbanen ud til søndagens kamp mod FC Midtjylland, når der kommer 25.000 til koncert med Pink onsdag aften?

Det giver panderynker hos fodboldfolket, men ikke hos centerchef Jørn Juul.

- Nej, vi garderer os, ligesom vi plejer. Det kan da godt være, at der synligt er nogle mærker på grønsværen efter kampen, men det er ikke noget problem for afviklingen af fodboldkampen, siger centerchef Jørn Juul.

- Græsset tager ikke skade. Det kan måske skifte farve, og der kan være trykskader, men det skal man ikke lade sig narre af. Det var meget værre, hvis vi havde kunstgræs. Så kunne vi risikere, at græsset knækkede. Det var meget hårdere ved banen, da vi havde speedway med 4000 tons slagger, men det er slut nu, og vi har heller ikke flere koncerter.

- Sidste år var der lidt kritik af banen, men i år har vi haft en god fodboldbane, og ingen har beklaget sig. Den eneste ændring, man vil kunne se, er, at der stadig er åbent bag ved det ene mål.

- Efter koncerten onsdag er alt ved det gamle allerede på fredag, og vi har sat næste uge af til at justere banen, siger Jørn Juul.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Se billederne: Nu skal Horsens Fjords havmiljø forbedres - frivillige sætter titusindvis af ålegræsplanter i fjordbunden

Horsens

Tyve stjal pengeskab fra skole

Hedensted

Gennemrodede hus under indbrud

Annonce