Annonce
Horsens

Stadig ledige pladser på Frelsens Hærs sommerlejr

Juelsminde: Hvis sommerferien er blevet træls og kedelig, så har Frelsens Hær et godt tilbud, idet man i uge 32 holder en sommerlejr for alle børn mellem syv og 13 år. I dagene fra søndag 4. august til torsdag 8. august står Frelsens Hær for en sommerlejr ved Juelsminde på lejren Daneborg, som ligger helt ned til stranden. Så der bliver rig mulighed for at komme ud og bade.

På sommerlejren skal deltagerne for eksempel synge, lege, bade, have lejrbål, underholdning, skattejagt, spille bold og høre nogle historier om Gud samt en masse andre ting. Prisen for at komme med er 450 kroner. Prisen forudsætter medlemskab af FHB & U Horsens, men hvis man ikke allerede er medlem, kan man melde sig ind i forbindelse med tilmeldingen til sommerlejren.

Der er plads til højst 30 børn på lejren, og der er stadig ledige pladser. Tilmelding kan ske til Anita Lind på tlf. 2789 8517.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Leder

Leder: Tirsdag morgen går alting lidt hurtigere på hsfo.dk

Nye briller, ny frisure eller et slips, der matcher efterårets farver - de fleste af os trænger til at få vores "look", som det hedder på nydansk, forfrisket en gang imellem. Og det gælder såmænd også Horsens Folkeblads hjemmeside, www.hsfo.dk, som tusindvis af horsensianere - flere og flere - klikker ind på hver dag. Den tekniske stab, der designer hjemmesiden, har arbejdet længe og målrettet med en opdatering, og i morgen tidlig, tirsdag klokken 4, går det nye hsfo.dk så i luften. Helt synligt vil det være, at hjemmesiden har fået nyt design og nye skrifter - men opdateringen indeholder også en række tekniske forbedringer, som vil komme læserne til gavn. Først og fremmest er den nye hjemmeside endnu hurtigere med nyhederne end den nuværende. Nyhederne kommer hurtigere ud i verden, når vi på redaktionen trykker "offentliggør" - og hjemmesiden reagerer mere tjept, når du som læser klikker på artikler og/eller billeder. Det nye design gør det samtidig muligt for os at præsentere flere nyheder ad gangen, især for dem, der følger med på en pc. Den nye hjemmeside er naturligvis også tilpasset iPads og mobiltelefoner, men her sætter skærmstørrelsen en begrænsning for antallet af overskrifter. Det bliver nemmere at finde frem til dagens e-avis, hvor man kan bladre gennem siderne ligesom i den trykte avis. E-avisen får simpelthen en fast kasse på forsiden. Som noget nyt er det muligt at få en digital assistent - "hun" hedder Athena - til at læse nyhederne op. Det kan både være en fordel for dem, der måtte have svært ved at læse, og for dem, der for eksempel vil høre nyt, mens de kører bil. Endelig bliver det nemmere for læserne at udnytte og tilpasse vores nyhedsbreve, hvor man hver dag får en e-mail med de vigtigste overskrifter. Vi ved, at mange af jer, der læser den trykte avis, også følger med på nettet. Og vi håber og tror, at I vil synes godt om det nye hsfo.dk. Skulle der vise sig børnesygdomme - så tøv ikke med at kontakte redaktionen eller avisens Kundeservice. God fornøjelse i morgen klokken 4.

Annonce