Annonce
Brædstrup

Støtteforening ramt af afbud

Et foredrag om hospitalsklovenes arbejde er aflyst på grund coronasmitten, når Støtteforeningen for Gudenå Hospice holder sin generalforsamling 14. september. Pressefoto
Annonce

Brædstrup: Den fortsatte corona-situation i landet har betydet, at Støtteforeningen for Gudenå Hospice er blevet ramt af afbud til sine kommende arrangementer.

Onsdag 14. september holder støtteforeningen sin almindelige generalforsamling, og her var det planen, at hospitalsklovnene skulle komme efter generalforsamlingen og fortælle om deres arbejde. Det foredrag er imidlertid blevet aflyst, fordi folkene fra hospitalsklovnene ikke ønsker at komme unødigt ud i større forsamlinger på grund af smittefare, da deres vigtigste opgave er at varetage deres arbejde på hospitalerne.

Corona-situationen er også baggrunden for, at den tidligere landsholdsspiller i  håndbold og nuværende håndboldekspert på TV2, Daniel Svensson, har aflyst et foredrag til fordel for Støtteforeningen for Gudenå Hospice.

Foredraget skulle have fundet sted på Hotel Pejsegården onsdag 7. oktober, hvor Daniel Svensson skulle have fortalt om et tidligere kræftforløb, han har været igennem. Foredraget vil i stedet blive forsøgt afholdt til foråret, oplyser formanden for Gudenå Hospice, Ole Dahl Kristensen.

Annonce
Annonce
Horsens

HFS rystede topholdet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Guds eget land

Østjylland

Coronavirus viser tænder: Der er enorme forskelle i smittespredningen i de østjyske kommuner

Annonce