Annonce
Hedensted

Større boligbyggeri på Dyrskuepladsen: Tidsplanen holder trods udfordringer

Borgmester Kasper Glyngø (S) holdt tale, da der var rejsegilde ved boligbyggeriet på Dyrskuepladsen i Juelsminde. 33 almene boliger er ved at blive bygget - 12 af dem er dobbelthuse, som ses på billedet, mens der også bygges tre rækkehuse med i alt ni boliger. Foto: Camilla Pham Corneliussen

Tirsdag var der rejsegilde på Dyrskuepladsen i Juelsminde, hvor 33 almene boliger er i gang med at blive bygget. Selvom der har været udfordringer med jordbunden, holder projektet tidsplanen.

Juelsminde: 33 almene boliger er netop nu i gang med at blive bygget på hjørnegrunden mellem Petersmindevej og Strandhusevej, også kaldet Dyrskuepladsen, i Juelsminde.

Henrik Alleslev, direktør ved Juelsmindehalvøens Almene Boligskab, som opfører boligerne, fortæller, at der har været udfordringer med jordbunden på den 17.500 kvm store grund, men at boligselskabet var forberedt på det.

- Vi vidste, at der er dårlige jordbundsforhold, for det er lidt det, man er ude i, når man bygger i Juelsminde. Da vi byggede 25 boliger i Kurparken tilbage i 2012, stødte vi på samme problem og bankede knap 200 pæle i jorden. Det samme har vi gjort på Dyrskuepladsen, hvor der er blevet lavet en pælefundering med knap 400 pæle, siger Henrik Alleslev.

Annonce

Om boligbyggeriet

33 almene boliger opføres af Juelsmindehalvøens Almene Boligselskab på den 17.500 kvm store hjørnegrund, også kaldet Dyrskuepladsen, mellem Petersmindevej og Strandhusevej i Juelsminde.Der bliver bygget 12 dobbelthuse med boliger på 115 og 100 kvm, som er målrettet alle, og tre rækkehuse med i alt ni boliger på 87 kvm til en ældre målgruppe.

Dansk Boligbyg udfører byggeriet.

Trods dårlige jordbundsforhold på Dyrskuepladsen holder byggeprojektet tidsplanen. Foto: Camilla Pham Corneliussen

Følger tidsplanen

Han fortæller, at hele byggeprojektet med 12 dobbelthuse og tre rækkehuse med i alt ni boliger trods det går rigtig godt og følger tidsplanen.

- Vi har en aftale om aflevering af de sidste huse 30. juni 2019, og det er der ingen grund til at være i tvivl om og stille spørgsmålstegn ved, for det holder - det ser det i hvert fald ud til, siger Henrik Alleslev, som i samme ombæring fortæller, at der er omkring 200 på venteliste.

- Der er meget run på, og der er rigtig mange, som er interesserede, siger han.

Rejsegilde

Tirsdag eftermiddag var der øl, sodavand og pølser til de mennesker, der var mødt op i det solrige vejr, da der var rejsegilde ved boligbyggeriet på Dyrskuepladsen.

Henrik Alleslev, der også sidder i byrådet for Socialdemokratiet, var mødt op og sagde et par bevingede ord, og det samme gjorde borgmester Kasper Glyngø (S).

- Byggeprojektet emmer af fremsynethed og kvalitet - og lige præcis kvalitet skal sættes i højsædet. Boligerne får en central beliggenhed tæt på vand og by, og de er til gavn for udviklingen i Juelsminde, sagde Kasper Glyngø.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Hushandler er steget med mere end 100 procent: Skanderborg, Hedensted og Horsens topper boligstatistik

Annonce